Aa
تاریخ : شنبه 31 تير 1396
کد 1076

پنجمین نشست کمیته اقتصاد دانش بنیان مراغه برگزار شد

در ابتدای جلسه دکتر جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، ضمن اشاره به افزایش تعداد پروژه های تحقیقاتی بیان کرد: این افزایش تعداد در نهایت با خلق ثروت منجربه تولید شغل می شود.
در ابتدای جلسه دکتر جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، ضمن اشاره به افزایش تعداد پروژه های تحقیقاتی بیان کرد: این افزایش تعداد در نهایت با خلق ثروت منجربه تولید شغل می شود.
ایشان ادامه داد: هدف کمیته اقتصاد دانش بنیان این است که علوم در خدمت تولید قرار گیرد و ضمن بکارگیری از علم و تجربه دانشگاه، روش کار و تولید بهبود یابد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه افزود: در طی این مدت شاهد افزایش تعداد پروپوزال ها و پروژه های تحقیقاتی هستیم و حال دغدغه ما افزایش کیفیت پروژه های تحقیقاتی است.
در بخش دیگری از این نشست، شرکت کنندگان ضمن تشریح کارهای تحقیقاتی در موسسات و شرکت های تولیدی خود، به اهتمام شرکت و موسسه خود برای بهره برداری از دستاوردهای علمی در روند تولید تاکید کردند.
مهندس زارع، نماینده شرکت شیشه سازی مراغه، با اشاره به نحوه بکارگیری علم در خدمت تولید در شرکت خود بیان کرد: شرکت کاوه سودا دارای دو محصول سبک (پودرهای شوینده) وسنگین (شیشه) می باشد. در این شرکت بیش از 200 فرآیند انجام می‌شود که این فرایندها به معنی واقعی دانش بنیان هستند.
در ادامه این نشست، مهندس علیوند، نماینده شرکت آرد سنبل مراغه، از تولید آرد با ماندگاری بالا با همکاری دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه خبر داد و  گفت: شرکت آرد سنبل طرح پرتودهی آرد برای افزایش مدت نگه داری را با همکاری دانشکده اجرا کرد.
دکتر پورجعفر ، عضو هیئت علمی دانشکده، هم در این رابطه گفت: هدف از آرد بسته بندی شده و پرتودهی شده آن است که مدت نگه داری آرد را بالا ببریم و به صورت استاندارد صورت گیرد.
آقای محمدی، نماینده شرکت آب و فاضلاب، هم بیان کرد: باتوجه به بحران آب ، باید روند تصفیه آب از حالت سنتی خارج و به حالت علمی تبدیل شود. درمجتمع احمدآباد سهند دو مخزن سنتی وجود داشت که به حالت هوشمند تبدیل کردیم، درنتیجه هم از لحاظ سخت افزار و نرم افزار وهم از لحاظ انرژی صرفه جویی شد.
گفتنی ست در این نشست امکان سنجی استفاده از ظرفیت آزمایشگاههای میوه و گیاه موجود در شهرستان برای بهره گیری از تکنولوژی مدرن با توجه به نیاز منطقه مورد تبادل نظر قرار گرفت.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 31 تير 1396
  • تعداد بازدید 240

اخبار

اسامی پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخ۱۴۰۲/۱۲/۲۵

1403/02/29

افزایش موالید بین مادران بالای ۳۵ سال مراغه

1403/02/28

احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه معطل تملک زمین مجاور است

1403/02/28

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون بکارگیری نیروی شرکتی کارشناس مراقب سلامت مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴جهت تشکیل پرونده گزینشی

1403/02/23

اولین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت سال ۱۴۰۳ دانشکده برگزار شد

1403/02/22

همایش خیرین عرصه سلامت شهرستان مراغه برگزار شد

1403/02/22

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

اجرای مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در روستاهای سیاری شهرستان مراغه

1403/02/14

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

1403/02/12

دانشکده علوم پزشکی مراغه میزبان نهمین نشست هم اندیشی معاونت های توسعه مدیریت و منابع کلان منطقه دو کشور

1403/02/12

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامیداشت معلم و استاد را تبریک گفت

1403/02/12

تکمیل و توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی در در حال اجراست

1403/02/09

یکی از ابعاد بسیار مهم توسعه ملی، توسعه و باروری فرهنگ حاکم بر جامعه است

1403/02/08

عملیاتی شدن برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع و ساماندهی نیروی انسانی در مراغه

1403/02/05

دیدار هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه با فرمانده سپاه ناحیه مراغه

1403/02/04