تاریخ : جمعه 17 بهمن 1393

برگزاری کارگاه آموزشی برنامه مراقبت های ادغام یافته سالمندان

کارگاه های آموزشی" توجیه فرم ها و نحوه اجرایی برنامه مراقبت های ادغام یافته سالمندان " برای گروه هدف بهورزان روزهای 15 و 16 بهمن با حضور كارشناس مسئول سلامت خانواده و جمعيت شهرستان، هسته آموزشی برنامه سالمندان، کارشناس فرآیند سلامت سالمندان شهرستان در محل آموزشگاه بهورزی برگزار شد.

کارگاه های آموزشی" توجیه فرم ها و نحوه اجرایی برنامه مراقبت های ادغام یافته سالمندان " برای گروه هدف بهورزان روزهای 15 با حضور كارشناس مسئول سلامت خانواده و جمعيت شهرستان، هسته آموزشی برنامه سالمندان، کارشناس فرآیند سلامت سالمندان شهرستان در محل آموزشگاه بهورزی برگزار شد.

در آغازین روز کارگاه، خانم دکتر شتایی ؛ کارشناس مسئول سلامت خانواده وجمعيت ، مقدمه ای در مورد اهمیت و هدف از برگزاری برنامه مراقبت های ادغام یافته سالمندان، گروه هدف، دلایل اجرایی برنامه و ... را برای حضار توضیح دادند .

سپس در ادامه ی جلسه خانم کیومرزی ؛ کارشناس فرآیند سلامت سالمندان درخصوص لزوم اجرایی شدن برنامه مراقبت های ادغام یافته درکنار برنامه شیوه زندگی سالم، شرح خدمات، سطوح ارایه دهنده و ... را برای شرکت کنندگان توضیح دادند.

سپس اقدام به کتابخوانی بسته آموزشی و توضیحات اجرایی برنامه توسط همکاران گردید و تک تک باکس ها توسط خانم دکتر با همت ؛ Focal Point برنامه توضیح داده شده و جزییات آنها آموزش داده شد .

در مورد بعضی از باکس ها ؛ فشار خون، بیماری های قلبی عروقی و ... نیز برای فهم بهتر مطلب چند Case به صورت عملی با همکاری شرکت کنندگان مورد بررسی، ارزیابی و طبقه بندی قرار گرفت و به سوالات و موارد ابهام همکاران پاسخ داده شد.

در پایان کارگاه خانم کیومرزی، فرم ثبت ارجاعات، نحوه انجام پیگیری ها، نحوه تکمیل دفتر و ... با ذکر جزئیات آنها آموزش داده شد و به سوالات و موارد ابهام همکاران پاسخ داده شد و مقرر گردید به محض ارسال فرم ها و دفاتر و اعلام مرکز بهداشت به واحد های محیطی ، ارایه خدمت مراقبت های ادغام یافته سالمندان برای گروه هدف انجام گیرد.

درخصوص نحوه نگهداری فرم های مراقبت، از همکاران محترم نظر خواهی گردید و مقرر گردید در زمان ارسال فرم ها، محل نگهداری آنها اعم از پرونده خانوار یا در محل مجزا، به اطلاع همکاران محترم رسانده شود.

• در جمعه 17 بهمن 1393

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت