تاریخ : چهارشنبه 25 بهمن 1396

نشست فصلی حوزه معاونت بهداشتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، نشست فصلی حوزه معاونت بهداشتی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ، معاون بهداشتی و همچنین مدیران و کارشناسان مسئول گروههای کارشناسی ستاد ، مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت و مربیان و مدیران اجرایی ، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
در این جلسه ، دکتر جنتی ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده  سلامت در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت ، پیشرفت در نظام سلامت را مرهون تلاش تک تک همکاران دانست .
ایشان با تاکید بر لزوم راستی آزمایی و پایش کیفیت  خدمات سلامت توسط مرکز HMC ، دستیابی به شاخصهای سلامت ، توجه به مراقبت بیماریهای غیر واگیر و مراقبت زنان باردار را بسیار مهم برشمرده و بر داشتن برنامه ریزی عملیاتی جامع تاکید کرد .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، هم در ابتدای  این جلسه ضمن قدردانی از تلاش همکاران در ارتقاء شاخصهای بهداشتی  به تشریح اولویتهای حوزه معاونت بهداشتی در سال 97 پرداخت .
ایشان با بیان اینکه  بیشتر مرگ و میرهای اتفاق افتاده بر اساس آمارها به دلیل بیماریهای غیر واگیر است ، مراقبت بیماریهای غیر واگیر را از مهمترین اولویتهای سال 97 برشمرد .
دکتر مجتهدی در ادامه افزود : مراقبت مادران باردار و پیشگیری از مرگ مادران و نوزادان از شاخصهای بسیار مهم نظام سلامت می باشد. بنابر این تمامی همکاران باید در ارتقاء کیفیت مراقبتهای مادران باردار و نوزادان و کودکان ، بصورت کاملا جدی تلاش و برنامه ریزی نمایند .
معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به استقرار نرم افزاری نظام پایش و ارزشیابی بصورت نرم افزاری و هوشمند ، راه اندازی مرکز HMC معاونت بهداشتی را یکی از اهداف تحقق پایش هوشمند ارزیابی کرد.
ایشان  ارتقاء کیفیت مراقبت ها و راستی آزمایی برنامه ها را از مهمترین فعالیتهای مرکز HMC برشمرد .
وی با اشاره به وقوع مخاطرات طبیعی در سال اخیر ، لزوم ارتقاء ایمنی غیر سازه ای واحد های بهداشتی را یادآور شد و اجرای برنامه SNS را از اولویتهای دیگر سال 97 اعلام کرد .
  • در چهارشنبه 25 بهمن 1396

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت