تاریخ : سه شنبه 5 تير 1397

فراخوان کسب و کارهای فعال در حوزه «سلامت دیجیتال»

«سلامت» به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کشور در سال‌های اخیر شاهد تغییرات چشمگیری بوده است که بخش قابل توجهی از آن‌ها، جنبه فناورانه دارد. گرچه مهمترین هدف دستگاه‌های حاکمیتی و دولتی در این حوزه، حفظ و ارتقای سلامت شهروندان است، اما این حوزه می‌تواند منشاء اشتغال پایدار و خلق ثروت نیز باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در ایران نیز همچون سایر کشورهای جهان، اخیرا کسب‌وکارهای فناورانه و نوآورانه‌ی متعددی در حوزه سلامت  به‌ویژه بر پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات شکل گرفته‌اند.
در همین راستا مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور کمک به توسعه کارآفرینی و نوآوری در این حوزه اقدام به انتشار «فراخوان کارآفرینی و نوآوری در حوزه سلامت دیجیتال» نموده است که هدف آن، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتا معرفی کسب‌وکارهای کارآفرینانه و نوآورانه کشور در حوزه «سلامت دیجیتال» به سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه به منظور آشنایی آن‌ها با ظرفیت‌های کشور در این حوزه است که انتظار می‌رود به جذب منابع مالی یا بازارسازی برای این کسب‌وکارها منجر شود.

• در سه شنبه 5 تير 1397

در راستای برنامه ریزی برای افتتاح بیمارستان سینا رئیس دانشکده با معاون عمرانی فرمانداری تشکیل جلسه داد

1397/04/31

هفتمین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول سلامت دانشکده تشکیل شد