تاریخ : شنبه 13 مرداد 1397

کارگاه نقش و مسئولیت رسانه ها در آسیب های اجتماعی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، این کارگاه با هدف ارتقاء آگاهی شهروندان در رابطه با مسئولیت رسانه های در آسیب های اجتماعی و برای رابطین بهداشتی مراغه برگزار گردید.
سخنران ویژه این کارگاه، سرگرد فرهاد راستی، رئیس پلیس فتای جنوب استان آذربایجانشرقی، در رابطه با نحوه پیش بینی، پیشگیری و مبارزه با جرایم اینترنتی سخن گفت.
وی ضمن هشدار به خانواده ها، ادامه داد: متاسفانه فضای مجازی شرایط بروز انواع فساد را فراهم می آورد و به این خاطر خانواده ها باید از آگاهی لازم برای پیش بینی چنین خطراتی برخوردار باشند.
رئیس پلیس فتای جنوب استان گفت: تجربه نشان داده است اگر ما بتوانیم با راهکارهای مناسب پیش بینی های لازم را در این زمینه داشته باشیم خواهیم توانست جلوی بسیاری از این جرایم را بگیریم.
سرگرد فرهاد راستی افزود: نمی توان از ظرفیت های مثبت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی چشم پوشید اما باید به این نکته اذعان کرد که اگر این فضا به درستی مدیریت نشود می تواند متضمن آسیب های جبران ناپذیر اجتماعی گردد.
رئیس پلیس فتا در ادامه گفت: عدم توجه خانواده ها به سلامت فضای مجازی منجر به پدید آمدن بسیاری از معضلات در زندگی فردی و خانوادگی برای مردم شده است و عدم اطلاعات کافی از فضای مجازی برای کاربران باعث  ایجاد سوء استفاده های زیادی برای آنان  شده است.
ایشان اضافه کرد: افراد باید هوشیاری لازم را در حفظ اطلاعات محرمانه شخصی و اجتناب از استفاده آنها در فضای مجازی داشته باشند.
سرگرد راستی گفت: نقشی که رابطین بهداشتی محلات می توانند در این رابطه بازی کنند بی بدیل است چرا که آنها با والدین سر و کار دارند و می توانند با آگاهی بخشی به خانواده ها کمک کنند خود را در برابر این آسیب ها مصون سازند.
در بخش دیگری از این کارگاه، خانم اصولی، کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی دانشکده، با اشاره به اهمیت آگاهی اجتماعی، راهکارهای لازم را برای مبارزه با آسیب های فضای مجازی ارائه نمود.
سرکار خانم دکتر رستمی، معاون اجتماعی دانشکده، در رابطه با این کارگاه گفت: کارگاه نقش و مسئولیت رسانه در آسیب های اجتماعی با هدف ارتقاء آگاهی اجتماعی برگزار شد.
وی ادامه داد: از آنجا که رابطین بهداشتی به طور مستقیم با مردم و خانواده ها سر و کار دارند، ما سعی کردیم گروه هدف خود را از بین این رابطین انتخاب کنیم.
معاون اجتماعی دانشکده افزود: البته این کارگاه و کارگاههای مشابه برای گروههای دیگری هم با همکاری سازمان های مسئول برگزار خواهد شد.
گفتنی ست کارگاه نقش و مسئولیت رسانه در آسیب های اجتماعی توسط معاونت اجتماعی دانشکده و با همکاری معاونت بهداشتی دانشکده و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان مراغه برگزار شد.

• در شنبه 13 مرداد 1397