تاریخ : چهارشنبه 11 مهر 1397

برگزاری سومین نشست کارگروه تخصصی معاونین توسعه کلان منطقه دو آمایشی به میزبانی مراغه

به گزارش روابط عمومی، این نشست با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه و اردبیل و دانشکده های علوم پزشکی مراغه، خوی و سراب در مراغه برگزار شد.

دکتر اصغر تنومند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، این نشست را فرصت مغتنمی برای تبادل نظر در مورد مسائل کلیدی عنوان کرد و گفت: این نشست فرصتی برای هماهنگی بیشتر در جهت نیل به اهداف کلان منطقه آمایشی فراهم می آورد.

وی افزود: تصمیم گیری جمعی در مورد مسائل مربوط به نیروی انسانی، که بحث اصلی نشست امروز است، از دغدغه های مهم هریک از دانشگاهها و دانشکده های این کلان منطقه است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده نیز ضمن خوش آمدگویی، هدف از نشست را تعالی فکر و اندیشه از طریق استفاده از تجارب همکاران و صاحبنظرانی دانست که طی سالیان متمادی متولی امر توسعه مدیریت و منابع انسانی بوده اند.

دکتر احمد مجتهدی ادامه داد: مسائل و موارد حوزه ی منابع انسانی در فرصت های مختلف مورد بحث قرار می گیرد اما این کارگروه تخصصی به عنوان مرجع مهم تصمیم گیری در این مورد می تواند در هماهنگی در خصوص این مسائل راهگشا باشد.

در این نشست مفاد اصلاحیه ی قانون بازنشستگی و همچنین تغییر عنوان نیروهای قراردادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

از موارد مهم دیگر که در این نشست مورد بحث قرار گرفت می توان به مشکلات مربوط  به کمبود نیرو در حوزه مدیریت منابع انسانی با توجه به تعدد وظایف این حوزه ، محدودیت نیرو در دانشکده های جدیدالاحداث، محرومیت از مطب کارکنان غیر بالینی ، اوراق خزانه  و محدودیت مجوزهای استخدامی حوزه معاونت توسعه اشاره کرد.

• در چهارشنبه 11 مهر 1397

توزیع صبحانه سالم در بین دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید شهبازی محله جهانگیر مراغه به مناسبت روز جهانی غذا

1397/07/24

بازدید معاون بهداشتی دانشکده از مرکز تشخیص سل