تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1397

با تلاش و پیگیری حوزه امور اجتماعی و مشارکت های مردمی دانشکده صورت گرفت

شروع به کار کانون های سلامت در بعضی از محلات شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی، با همکاری حوزه امور اجتماعی و مشارکتهای مردمی دانشکده و مشارکت ساکنان تعدادی از محلات شهرستان مراغه، کانون های سلامت در محلات انزاب، پهرآباد، دارایی، محله شهید کفیل افشار دارایی، و 48 متری شروع به کار نمود.
جلسات کانونهای سلامت محلات انزاب، پهرآباد و کفیل افشار دارایی به صورت هفتگی برگزار می گردد و ساکنان این محلات، فعالانه در شناسایی و اولویت بندی مشکلات محلات مشارکت دارند.

در عین حال حوزه امور اجتماعی و مشارکتهای مردمی نیز با هدف هدایت و حمایت از شکل گیری صحیح کانونها، در این جلسات حضور و مشارکت دارد.

دکتر رقیه رستمی، معاون اجتماعی دانشکده، در این رابطه عنوان نمود: در جلسات هفتگی کانون های سلامت محله، با مشارکت و همفکری ساکنان محله به بررسی معضلات و مشکلات اجتماعی، زیست محیطی، سلامتی و ... هر یک از محلات پرداخته می شود.

ایشان افزود: در این جلسات راه کارهای لازم جهت مرتفع ساختن این معضلات مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

وی از جمله اقدامات بعدی را تهیه نیمرخ سلامت محله و فهرستی از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در هر محل توسط ساکنان هر محله بیان نمود.

دکتر صدیقه صلواتی، عضو هیات علمی و تسهیلگر راه اندازی کانون های سلامت محلات شهرستان مراغه، نیز در این رابطه عنوان نمود: طبق برنامه ریزی های انجام شده از طرف معاونت اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گام بعدی پس از راه اندازی و تشکیل کانونها، توانمندسازی، ظرفیت سازی، تثبیت و پایدار سازی کانون ها تا انتهای سال جاری می باشد.

ایشان ادامه داد: حوزه امور اجتماعی دانشکده برنامه های لازم را جهت هر چه قدرتمندتر نمودن فعالیتهای کانون های سلامت تدوین نموده است.

وی ابراز امیدواری کرد که کانون های تشکیل شده فعلی، در تشکیل کانونهای سلامت در سایر محلات شهری و روستایی شهرستان مراغه نقش موثری را به عنوان الگو ایفا خواهند نمود.

• در دوشنبه 30 مهر 1397

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامیداشت معلم و استاد را تبریک گفت