تاریخ : دوشنبه 20 اسفند 1397

برگزاری کارگاه آموزش کاربردی تفسیر نوار قلب در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کارگاه آموزش ECG " تفسیر نوار قلب " توسط واحد علمی بسیج دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد .
به گزارش مفدا مراغه ، کارگاه ECG   "تفسیر نوار قلب " در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط واحد علمی بسیج دانشجویی و با تدریس دکتر فرید اعلایی متخصص طب اورژانس و معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی برگزار شد .
الكتروكارديوگرافي (ECG )  تأثير عميقي بر پزشكي داشته و بهره گيري از آن در تشخيص به موقع بسياري از مشكلات قلبي كمك شاياني نموده است. اما نكته مهم برخورداري از مهارت كافي براي تشخيص ECG غير طبيعي و شناخت اختلالات موجود در آن در راستاي تشخيص بيماري است. بنابراين يادگيري خواندن و تفسير ECG براي پزشكان لازم و ضروري است كه به نوبه خود اهميت آموزش صحيح و به موقع ، نحوة خواندن و تفسير ECG براي دانشجويان پزشكي را مطرح ميسازد.
سعید منیری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این راستا  به خبرنگار مفدا مراغه گفت : این کارگاه جهت ارتقاء و توانمندسازی دانشجویان برای سهولت در تفسیر نوار قلب و با حضور گروه های دانشجویی  پرستار ،  بیهوشی ، اتاق عمل انجام گرفت . در این کارگاه مبانی تفسیر نوار قلب برای دانشجویان توسط دکتر فرید اعلایی تدریس شد .
گفتنی است مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از ادامه دار بودن برگزاری این نوع کارگاه ها در طول ترم جاری خبر داد.
این کارگاه با هدف آموزش خواندن و تفسير ECG به روش كارگاهي به دانشجويان پزشكي و مقايـسه آن بـا سيـستم آموزشـي موجود صورت گرفت تا با بهره گيري از روشهاي نوين آموزشي بتوان گامي نو  در جهت بهبود آموزش ECG برداشت.

• در دوشنبه 20 اسفند 1397
  • ویرایش شده
  • در چهارشنبه 22 اسفند 1397
آلبوم تصاویربرگزاری کارگاه آموزش کاربردی تفسیر نوار قلب در دانشکده علوم پزشکی مراغه