تاریخ : سه شنبه 21 اسفند 1397

اجرای طرح شهر سالم تو سط کانون محیط زیست سهند دانشکده علوم پزشکی مراغه

محیط اطراف دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط کانون محیط زیست سهند پاکسازی شد .
به گزارش مفدا مراغه ، دانشجویان دوستدار محیط زیست دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب کانون حفاظت از محیط زیست سهند و در راستای اجرای برنامه های مربوط به شهر سالم به پاکسازی محیط دانشکده علوم پزشکی مراغه پرداختند.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، نیز با حضور در جمع دانشجویان و ضمن تقدیر از تلاش و کوشش دانشجویان در این زمینه به خبرنگار مفدا گفت : علیرغم اینکه مدت زمان زیادی از تاسیس کانون محیط زیست سهند نمی گذرد با این وجود برنامه های قابل توجهی توسط دانشجویان خوش ذوق این کانون اجرا شده است .
وی هدف از مشارکت خود در این برنامه را فرهنگ سازی عنوان کرد و افزود : همراهی دانشجویان در چنین برنامه هایی سبب ترویج و شیوع آن در بین دیگر دانشجویان شده و در نهایت منجر به عمومیت پیدا کردن چنین مواردی به عنوان ارزش در سطح جامعه دانشجویی می شود .
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت : حفاظت از محیط زیست و مسئولیت پذیری در قبال آن یکی از دغدغه های اصلی در حوزه فرهنگی است  و با توجه به پتانسیلی که کانون دانشجویی محیط زیست سهند مراغه دارد قطعا شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه خواهیم بود .
میلاد آهنگرزاده ، دبیر کانون محیط زیست دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در خصوص برگزاری این برنامه گفت : طرح شهر سالم یکی از چندین برنامه کانون محیط زیست دانشکده است که در سال جاری و با کمک اعضای کانون جامه عمل پوشیده و تاکنون با حمایت خوب دانشجویان در قالب چندین برنامه مختلف اجرا شده است.
دبیر کانون دانشجویی محیط زیست سهند مراغه ، با دعوت از همه دانشجویان به پیوستن به این فعالیت افزود : در سال پیش رو برنامه های جدید و متنوعی به تصویب شورای مرکری کانون و همچنین شورای فرهنگی دانشکده رسیده است که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

• در سه شنبه 21 اسفند 1397
  • ویرایش شده
  • در چهارشنبه 22 اسفند 1397
آلبوم تصاویراجرای طرح شهر سالم تو سط کانون محیط زیست سهند دانشکده علوم پزشکی مراغه