تاریخ : سه شنبه 28 اسفند 1397

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه از آمادگی برای اجرای طرح سلامت نوروزی 98 خبر داد

دکتر اصغر تنومند گفت: طرح سلامتی نوروزی 1398 از ساعت 8 صبح روز شنبه 25 اسفندماه شروع شده است و تا ساعت 8 صبح روز شنبه 17 فروردین 98 ادامه خواهد داشت.
وی افزود: مرکز هدایت بحران دانشکده به صورت 24 ساعته فعال خواهد بود تا امکان هماهنگی درون و برون بخشی را در ایام طرح سلامت نوروزی به بهترین وجه ممکن فراهم کند.

رئیس دانشکده ادامه داد: برنامه ریزی های لازم برای فعال بودن مراکز و همچنین حضور نیروهای تخصصی و کادر درمانی، ارائه خدمات تشخیصی، آزمایشگاهی، تصویربرداری، دندانپزشکی، دارویی صورت گرفته است.

دکتر اصغر تنومند افزود: هماهنگی های لازم با تمامی نهادها و سازمان های مرتبط از جمله سازمان نظام پزشکی، استانداری، نیروی انتظامی و..... جهت انجام بهینه خدمات در این ایام انجام گرفته است و امیدواریم بتوانیم حداقل از ۵۰% ظرفیت بخش خصوصی برای پوشش خدمات استفاده کنیم.

دکتر تنومند گفت: طی این طرح خدمات اورژانسی پیش بیمارستانی توسط 5 پایگاه 115 شهری، 2 پایگاه سلامت در ورودی های شهر و 2 پایگاه 115 جاده ای انجام خواهد شد که با افزایش پرسنل کشیک سعی خواهند کرد این خدمات را به بهترین کیفیت و سریعترین زمان ممکن ارائه دهند.

رئیس دانشکده گفت: اکیپ کارشناسان بهداشت محیط طی طرح سلامت نوروزی به صورت روزانه از اماکن تهیه و پخش مواد غذایی بازدید خواهند کرد. ضمن اینکه طی این طرح کارشناسان بهداشت محیط به صورت کشیک در معاونت بهداشتی مستقر خواهند بود.

دکتر تنومند با اشاره به فعالیت های مدیریت غذا و داروی دانشکده، ادامه داد: کارشناسان مدیریت غذا و دارو هم کار نظارت بر داروخانه ها و اماکن را بر عهده خواهند داشت. کارشناسان مدیریت غذا و دارو هم به صورت کشیک در اداره غذا و دارو حضور خواهند داشت تا به مشکلات احتمالی که در طی این ایام پیش میاید رسیدگی کنند.

ایشان افزود: در طرح سلامت نوروزی 98 خدمات دندانپزشکی در مرکز شماره یک هاشم آباد  و کلینیک خصوصی مهراد ارائه خواهد شد.

وی گفت: همچنین طی این طرح مرکز خداجو، مرکز شماره 1 هاشم آباد، آزمایشگاه مرکزی شماره 1 و  2    خدمات ارائه خواهند داد.

ایشان اذعان کرد: در طی طرح سلامت نوروزی شیفت کشیک معاونین و مدیران ارشد دانشکده هم برنامه ریزی شده است تا در صورت بروز هر نوع مشکل رسیدگی کنند و پاسخگو باشند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن آرزوی سلامتی و آرامش برای همه، گفت: امیدواریم همه همشهریان و مهمانان نوروزی در نهایت آرامش و سلامت باشند و ایامی پرنشاط، آرام و بدون حادثه را سپری کنند و اطمینان داشته باشند همکاران من در واحدهای مختلف دانشکده مواظب و مراقب سلامتی آنها هستند.

• در سه شنبه 28 اسفند 1397

زنگ سلامت در مدارس شهرستان مراغه به صدا درآمد

1398/02/02

ویزیت رایگان در محله پهرآباد مراغه انجام شد