تاریخ : شنبه 24 فروردين 1398

دکتر نوین سالاری خبر داد: تا پایان سال جاری اسناد، به صورت الکترونیک به بیمه سلامت ارسال خواهد شد

تشکیل جلسه جهت بررسی چالش های موجود در اجرای برنامه ی ارسال الکترونیکی اسناد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه، در راستای اجرای برنامه ی ارسال الکترونیک اسناد، روز یکشنبه هجدهم فروردین ماه، جلسه ی هماهنگی در محل دفتر سرپرستی مرکز با حضور سرپرست، مدیرداخلی، کارشناسان مدیریت اطلاعات سلامت،it  و... برگزار گردید چالش های پیش روی برنامه مورد بررسی قرار گرفت.

سازمان بیمه سلامت در راستای دولت الکترونیک اقداماتی را جهت ارسال اسناد پزشکی و پرونده بیماران به صورت الکترونیک آغاز کرده که مستلزم همکاری دانشگاه های علوم پزشکی ، بیمه سلامت و وزارت بهداشت است .

دکتر نوین سالاری گفت: ارسال اسناد پزشکی و پرونده بیماران به صورت الکترونیک در مدیریت هزینه‌های نظام سلامت بسیار موثر خواهد بود چرا که آماده سازی اسناد به صورت کاغذی مشکلات بسیاری را برای مراکز درمانی به همراه دارد و با راه اندازی چنین روش هایی، داده های سلامت به صورت امن و مطمئن ذخیره و مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.
وی افزود: ارائه سریع خدمت  از دیگر مزایای الکترونیکی شدن اسناد است هر چه رسیدگی به اسناد در زمان کوتاه تری صورت گیرد، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی نیز سریع تر به مطالبات خود دست می‌یابند. از طرفی اجرای یکپارچه ی این برنامه موجب افزایش ارائه خدمات باکیفیت به بیماران و در نهایت تکمیل نظام پرونده الکترونیک سلامت در سراسر کشور خواهد شد که امکان لینک و تبادل اطلاعات با دیگر سامانه‌ها از جمله سامانه سیب (بسته مراقبت سلامت) معاونت بهداشت را نیز فراهم خواهد کرد.
 با برنامه ریزی‌های انجام شده، که لازمه ی آن آپدیت کردن کد خدمات، کد دارو و تجهیزات و ..  و اماده سازی سیستم His و آموزش کارکنان است، با یاری خداوند متعال اجرای برنامه ، از اول خرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد.
  • در شنبه 24 فروردين 1398