تاریخ : شنبه 31 فروردين 1398

در آستانه هفته سلامت؛

رئیس دانشکده برنامه های هفته سلامت 98 را تشریح کرد

به گزارش روابط عمومی، دکتر اصغر تنومند ضمن تبریک فرارسیدن هفته سلامت گفت: این هفته فرصت بسیار مغتنمی برای انعکاس دستاوردهای حوزه بهداشت و درمان و همچنین جذب توجه عموم مردم به مسئله سلامت است.
وی افزود: هفته سلامت امسال از اول تا هفتم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. شعار هفته سلامت امسال" مراقبتهای اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت" است که نشانگر توجه ویژه به مراقبت های اولیه بهداشتی و پیشگیری است.

رئیس دانشکده ادامه داد: با توجه به این شعار و عناوین روزهای این هفته، برنامه های ویژه ای در دانشکده علوم پزشکی مراغه اجرا خواهد شد تا توجه اقشار مختلف جامعه به مقوله سلامت جلب شود.

دکتر تنومند گفت: دیدار با مسئولین ارشد شهرستان و رایزنی و کمک گرفتن از آنها برای استفاده از تریبون های عمومی مانند خطبه های نماز جمعه برای فرهنگ سازی  در خصوص سلامت یکی از برنامه هایی است که در طی این هفته انجام خواهد شد.

نواختن زنگ سلامت، برگزاری پیاده روی در محلات و روستاهای مختلف همراه با پاکسازی محیط و تبلیغات محیطی در خصوص اهمیت پیشگیری در سلامت از جمله دیگر برنامه های پیش بینی شده برای هفته سلامت است.

رئیس دانشکده خبر داد: همچنین در طول این هفته مرکز بهداشت شیخ تاج و دندانپزشکی خصوص معلم به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر تنومند گفت: ویزیت رایگان در مناطق محروم، نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه، افتتاح ایستگاه مطالعه در مراکز درمانی، برگزاری مانور زلزله و کلاس آموزشی، برپایی پایگاه سلامت از جمله دیگر برنامه های این هفته است.

وی اضافه کرد: همه این فعالیت ها یک نکته مشترک دارند و آن این است که همه ما در قبال سلامت مسئول هستیم و باید با مراقبتهای بهداشتی راهی به سوی همگانی کردن آن پیدا کنیم.

گفتنی است هفته سلامت از اول تا هفتم اردیبهشت با عناوین روز دسترسی عادلانه به خدمات سلامت، آموزش رکن سلامت، مشارکت اجتماعی و سلامت، مراقبت­های اولیه بهداشتی و سلامت روان، سلامت در حوادث و بحرانها، سبک زندگی سلامت محور و سلامت، جمعیت و خانواده همزمان با سراسر کشور درشهرستان مراغه برگزار خواهد شد.

• در شنبه 31 فروردين 1398

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه