تاریخ : سه شنبه 21 خرداد 1398

از آغاز مرحله عملیاتی بسیج سنجش فشار خون بالا؛

۲۸ هزار نفر در مراغه غربالگری فشار خون شدند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: از آغاز اجرای طرح بسیج ملی فشار خون ۲۸ هزار نفر تحت غربالگری فشار خون قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی ، حمید شکری روز دوشنبه در بازدید از نحوه اجرای این طرح افزود: این طرح در دو مرحله اطلاع رسانی (۲۷ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد) و عملیاتی (۱۷ خرداد تا ۱۵ تیرماه) در حال اجراست.

وی افزود: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا پویش ملی است که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس شورای راهبری آن است و به دستور رئیس جمهوری تمام دستگاه ها ملزم به همکاری با آن هستند و دبیری شورا به عهده معاون بهداشت وزارتخانه است.

وی گفت: از همه توان و ظرفیت های موجود شهرستان برای حمایت ویژه از طرح بسیج ملی کنترل فشار خون استفاده می کنیم.

شکری اضافه کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته شبکه بهداشت و درمان شهرستان در ۵ پایگاه ثابت و ۵ سیار در سطح شهر و همچنین ۷۱ مرکز و خانه بهداشت و ۱۹ مرکز و پایگاه سلامت کنترل فشار خون عموم مردم را برعهده دارند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه نیز در این بازدید گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون برای کنترل، شناسایی و سنجش فشارخون به عنوان یکی از عوامل مهم بیماری زا در بین افراد بالای ۳۰ سال، بیماران کلیوی، دیابتی و نیز مادران باردار در حال اجراست.

دکتر اصغر تنومند با اشاره به جمعیت بالای مبتلا به فشارخون در کشور و شهرستان مراغه گفت: براساس آمارهای موجود از مجموع حدود ۱۳۷ هزار نفر جمعیت بالای ۳۰ سال این شهرستان، حدود ۴۰ هزار نفر دچار فشارخون بالا هستند.

وی افزود: متأسفانه در جامعه و کشورمان بسیاری از مبتلایان به فشارخون بالا از بیماری خود اطلاع نداشته و فقط حدود ۳۹ درصد آنان تحت درمان و مصرف دارو هستند.

وی افزود: روزانه به طور متوسط ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در مراغه مورد غربالگری فشار خون قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: افراد در مراجعه به پایگاه های سنجش فشار خون، کارت ملی یا شماره ملی خود را به همراه داشته باشند و یا می‌توانند با ورود به سایت salamat.gov.ir با خود اظهاری، فشار خون خود را در این طرح ثبت کنند.

• در سه شنبه 21 خرداد 1398

اسامی دعوت شدگان به مصاحبه آزمون جذب نیروی مورخه 1398/01/23

۲۸ هزار نفر در مراغه غربالگری فشار خون شدند

رئیس دانشکده از درمانگاه تامین اجتماعی بازدید کرد

رئیس دانشکده از پایگاههای سنجش فشار خون بازدید کرد

1398/03/19

اطلاعیه دعوت عمومی مردم جهت اندازه گیری فشار خون

1398/03/19

کلینیک تخصصی سنجش فشار خون در مراغه راه اندازی شد

1398/03/18

رئیس دانشکده پیش از خطبه های نماز جمعه اهمیت اجرای این طرح را تبیین کرد

1398/03/18

پرداخت زکات فطریه جهت حمایت از پویش بهار همدلی

1398/03/13

فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای تکمیل پروژه میرقدرت کریمی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه در سال 1398

برگزاری جلسه آموزشی برای داوطلبان سلامت مرکز شماره یک هاشم آباد

ساخت صندلی ویژه اندازه گیری فشار خون توسط بهورز خانه بهداشت

1398/03/11

کارگاه آموزشی برای تمامی پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت برگزار گردید .

1398/03/11

بازدید رئیس دانشکده از مراحل احداث موتورخانه جدید بیمارستان امیرالمومنین(ع)

رئیس دانشکده طی پیامی روز جهانی قدس را گرامی داشت

فشارخون سرپرست و مدیریت مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه اندازه گیری شد