تاریخ : سه شنبه 21 خرداد 1398

از آغاز مرحله عملیاتی بسیج سنجش فشار خون بالا؛

۲۸ هزار نفر در مراغه غربالگری فشار خون شدند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: از آغاز اجرای طرح بسیج ملی فشار خون ۲۸ هزار نفر تحت غربالگری فشار خون قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی ، حمید شکری روز دوشنبه در بازدید از نحوه اجرای این طرح افزود: این طرح در دو مرحله اطلاع رسانی (۲۷ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد) و عملیاتی (۱۷ خرداد تا ۱۵ تیرماه) در حال اجراست.

وی افزود: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا پویش ملی است که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس شورای راهبری آن است و به دستور رئیس جمهوری تمام دستگاه ها ملزم به همکاری با آن هستند و دبیری شورا به عهده معاون بهداشت وزارتخانه است.

وی گفت: از همه توان و ظرفیت های موجود شهرستان برای حمایت ویژه از طرح بسیج ملی کنترل فشار خون استفاده می کنیم.

شکری اضافه کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته شبکه بهداشت و درمان شهرستان در ۵ پایگاه ثابت و ۵ سیار در سطح شهر و همچنین ۷۱ مرکز و خانه بهداشت و ۱۹ مرکز و پایگاه سلامت کنترل فشار خون عموم مردم را برعهده دارند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه نیز در این بازدید گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون برای کنترل، شناسایی و سنجش فشارخون به عنوان یکی از عوامل مهم بیماری زا در بین افراد بالای ۳۰ سال، بیماران کلیوی، دیابتی و نیز مادران باردار در حال اجراست.

دکتر اصغر تنومند با اشاره به جمعیت بالای مبتلا به فشارخون در کشور و شهرستان مراغه گفت: براساس آمارهای موجود از مجموع حدود ۱۳۷ هزار نفر جمعیت بالای ۳۰ سال این شهرستان، حدود ۴۰ هزار نفر دچار فشارخون بالا هستند.

وی افزود: متأسفانه در جامعه و کشورمان بسیاری از مبتلایان به فشارخون بالا از بیماری خود اطلاع نداشته و فقط حدود ۳۹ درصد آنان تحت درمان و مصرف دارو هستند.

وی افزود: روزانه به طور متوسط ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در مراغه مورد غربالگری فشار خون قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: افراد در مراجعه به پایگاه های سنجش فشار خون، کارت ملی یا شماره ملی خود را به همراه داشته باشند و یا می‌توانند با ورود به سایت salamat.gov.ir با خود اظهاری، فشار خون خود را در این طرح ثبت کنند.

• در سه شنبه 21 خرداد 1398

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت