تاریخ : دوشنبه 17 تير 1398

معاون درمان دانشکده خبر داد:

استقبال همشهریان مراغه ای از ثبت نام برای دریافت کارت اهدای عضو

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر منگوری با اعلام این خبر افزود: کارت اهدای عضو یکی از نمادهای فرهنگی برای ارتقای فرهنگ اهدای عضو است.
وی ادامه داد: پس از راه اندازی واحدهای جمع آوری اعضای پیوندی، مسئله فرهنگ سازی این امر مهم و اساسی به نظر می رسید که امروز مورد اقبال عمومی قرار گرفته است و روز بروز تقاضا برای دریافت کارت اهدای عضو بیشتر می شود.

معاون درمان دانشکده گفت: همزمان و همگام با سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز به این امر مهم اهتمام ورزیده است و با تلاش همکاران توانسته است هم در زمینه فرهنگ سازی و هم صدور کارت اهدای عضو موفق عمل کند.

دکتر منگوری گفت: ثبت نام برای اهدای عضو از طرق مختلف امکان پذیر است اما در حال حاضر می توان به دو طریق مهم اشاره کرد. کسانی که تمایل دارند در این امر خیرخواهانه عضو باشند می توانند با مراجعه با آدرس اینترنتی www.ehda.center  ثبت نام خود را انجام بدهند.

وی افزود: عزیزان همچنین می توانند با مراجعه حضوری به معاونت درمان دانشکده فرم ثبت نام را پر کنند و کارت عضویت خود را دریافت نمایند.

معاون درمان دانشکده گفت: البته همکاران ما با برپایی غرفه در کنار مراسم ها و برنامه های علمی، فرهنگی و مذهبی ضمن تلاش برای فرهنگ سازی از متقاضیان کارت اهدای عضو ثبت نام به عمل می آورند.

وی خبر داد: حضور یک تیم ثبت نام از معاونت درمان در روستای بیانلوجه و در کمپین صعود سراسری به کوه سهند از جمله موارد قابل ذکری است که طی آن همکاران ما توانستند ضمن ارائه مشاوره از تعداد قابل توجهی از متقاضیان ثبت نام به عمل بیاورند.

دکتر منگوری ادامه داد: البته نباید فراموش کرد که کارت اهدای عضو صرفا نشانگر رضایت قلبی هر شخص برای اهدای عضو در زمان مرگ است و به هیچ وجه جنبه قانونی ندارد و در صورت رضایت و لزوم از بستگان درجه یک رضایت اخذ می شود.

ایشان اظهار امیدواری کرد: همکاران ما در معاونت درمان همه روزه منتظر متقاضیان عضویت هستند و امیدواریم با فرهنگ سازی مناسب بتوانیم در شان فرهنگ شهرستان تعداد افراد دارای کارت عضو در مراغه را به طور چشمگیری به ثبت برسانیم.

• در دوشنبه 17 تير 1398

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت