تاریخ : سه شنبه 16 مهر 1398
کد 1962

در راستای ارتقاء سلامت دانش آموزان

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی در دوران کارورزی تحت عنوان مراقب سلامت در مدارس مستقر خواهند شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه توجیهی ـ آموزشی دانشجویان کارورز دانشکده علوم پزشکی مراغه با هدف استقرار در مدارس منتخب به عنوان مراقب سلامت در سال تحصیلی 99 ـ 98 در آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
جلسه توجیهی ـ آموزشی دانشجویان کارورز دانشکده علوم پزشکی مراغه (جهت استقراردانشجویان به عنوان مراقب سلامت  مدارس منتخب از سوی اداره آموزش و پرورش و زیر نظر مربی و مدیر مدرسه)در سال تحصیلی 99 ـ 98 در تاریخ 11/7/98 ،با حضور   معاون محترم پرورشی اداره آموزش و  پرورش مراغه ،کارشناس محترم حراست کارشناس محترم سلامت و تندرستی،رییس محترم گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه ،دبیر محترم برنامه شهر سالم و ایمن مراغهو کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی  مراغه برگزار گردید.
ییی

در ابتدا خانم دکتر صلواتی – دبیر محترم برنامه شهر سالم و ایمن مراغه و آقای دکتر لطیفی- رییس محترم گروه بهداشت در مورد کلیات برنامه توضیحاتی را ارایه کردند و سپس خانم سلطانی- کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان به ارایه توضیحاتی در مورد اهداف استقرار دانشجویان ، انتظارات لازم در خصوص برنامه های حوزه سلامت دانش آموزان و مدارس مروج سلامت به شرح زیرارایه کردند :
1.    کلیات برنامه مدارس مروج سلامت – تاریخچه اجرای آن در دنیا و مراغه- دلایل اجرای برنامه و اهداف آن
2.    پیگیری مراقبتها و افراد مشکوک به اختلال و دارای اختلال
3.    تشکیل کمیته مدرسه با اعضای مصوب ذکر شده در دستورالعمل
4.    اجرای برنامه های آموزشی –توجیهی مطابق بسته های آموزشی ارایه شده از سوی معاونت بهداشتی مراغه یا وزارت بهداشت
5.    پیگیری تکمیل پرونده بهداشتی مدرسه
6.    اجرای حرکات کششی در مدارس- اهداف اجرای برنامه- مقطع تحصیلی مجری برنامه
7.    نظارت بر بوفه- دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم
8.    نظارت بر بهداشت محیط مدرسه- آیین نامه بهداشت محیط مدرسه
9.    نظارت بر تکمیل واکسیناسیون و مراقبتهای دوره ای
10.    مراقبت پدیکلوزیس- شناسایی- ارجاع موارد جهت درمان
11.    پانل/ بولتن سلامت
12.    برگزاری مناسبتهای بهداشتی
13.    معرفی مجریان برنامه در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت
14.    توضیح چک لیست ممیزی داخلی و اهمیت تکمیل آن توسط اعضای کمیته مدرسه به عنوان راهنمایی شناسایی مشکلات سلامت و پیش بینی راه حل برای رفع آنها
15.    توضیح در مورد چک لیست خارجی و ممیزان خارجی
سپس کارشناسان محترم آموزش و پرورش آقایان یزدانی – معاون پرورشی / آقای انوریان- کارشناس حراست / آقای دکتر معصومی – کارشناس سلامت و تندرستی ، توضیحاتی در مورد : مقررات محیط های آموزشی(مدارس)- نقش مدیر مدرسه- نحوه برخورد با والدین و دانش آموزان- نحوه پوشش و رعایت حجاب و عفاف – فضاهای مجازی و ممنوعیت استفاده از پیام رسان های خارجی و ... ارایه نمودند.
در پایان مقرر شد ، حدود یک ماه دیگر بعد از شروع برنامه ، جلسه ای تشکیل شود و مشکلات و نکته نظرات دانشجویان( مراقبین سلامت) در آن جلسه بررسی و ایرادهای و نقاط ضعف احتمالی برنامه شناسایی و رفع گردد.

• در سه شنبه 16 مهر 1398

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت