تاریخ : سه شنبه 16 مهر 1398
کد 1963

به مناسبت هفته دفاع مقدس انجام شد؛

ویزیت رایگان مردم توسط دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه

"گروه جهادی شهیدحججی بسیج دانشجویی" دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری "کانون حرکت‌های جهادی"، بسیج جامعه پزشکی و کمیته امام خمینی شهرستان، به مناسبت هفته دفاع مقدس در امام زاده چکان به مردم خدماتی چون ویزیت رایگان ارائه دادند.

به گزارش مفدا مراغه، دومین اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه  به مناسبت هفته دفاع مقدس در امامزاده چکان برگزار شد.

گروه جهادی شهیدحججی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون حرکت های جهادی، بسیج جامعه پزشکی و کمیته امام خمینی شهرستان مراغه، وزیت رایگان  پزشکی به مناسبت هفته دفاع مقدس در امام زاده چکان برگزار کرد.

در این اردوی جهادی یک روزه که در منطقه زیارتی امامزاده چکان برگزار شد، خدمات پزشکی نظیر پایش قند خون،فشار خون و ویزیت رایگان به زائران این امام زاده ارائه شد.

"میلاد آهنگر زاده" مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص برگزاری اردوهای جهادی گفت: اولین هدف اردوی جهادی خود سازی است؛ همان‌طور که برترین جهادها جهاد اکبر در معرکه نفس است. این گذر از خود و اجابت حق بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین غنیمتی است که از این سفر برای آدمی می‌ماند. در طی این سفر، تذکر و همیاری به یکدیگر در پیمودن پلکان رشد و کمک به سایرین برای ساختن فضای فرهنگی و مذهبی محیط نیز حاصل می‌آید.

وی افزود:در کنار این مزایا، رسالتی بر دوش جهادگران است و آن توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه است. یکی دیگر از اهداف جهادی نیز سازندگی عمرانی، فرهنگی، علمی و بهداشتی در منطقه است. در اردوی جهادی، دانشجویان با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و … آشنا شده و از طریق تلاش مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه در آن ابعاد، می‌کوشند که خود را ساخته و رضوان الهی را کسب کنند.

همچنین وی از  استمرار فعالیت‌های جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه و تقویت این فعالیت‌ها در نیمه دوم سال، خبر داد.

• در سه شنبه 16 مهر 1398
  • ساعت 10
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • ویرایش شده