تاریخ : شنبه 9 آذر 1398
کد 2018

کرسی آزاد اندیشی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، کرسی آزاد اندیشی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری بسیج جامعه پزشکی،بسیج دانشجویی و کانون دانشجویی عفاف حجاب و  با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قلی زاده  عضو هیئت علمی دانشگاه مراغه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قلی زاده به نقد و بررسی موضوع حجاب اجباری یا اختیاری پرداخت و گفت: حجاب اساسا یک حق و انتخاب فردی است و چیزی که حق فرد است بدین معناست که اجبار و اکراه در آن راه ندارد. چنانکه در قرآن کریم نیز داریم: «لاَ إِکرَاهَ فِی الدِّینِ / هیچ اجباری در دین نیست».

وی افزود: خداوند همه را دعوت به پذیرش دین و تبعیت از آن می‎کند و این را شرط سعادت می داند اما انسان‎ها مختار آفریده شده‎اند تا این دعوت را اجابت کنند یا نکنند. اما این مسئله اساسا ربطی به احکام و قواعدی که دین وضع می‎کند و تبعیت از آن‎ها را الزامی می‎سازد، ندارد. اگر کسی دین را پذیرفت و بنا را بر دینداری گذاشت، باید به مجموعه‎ای از قواعد ملتزم شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد: این امر چنانکه در امور فردی جاری است، در امور اجتماعی نیز صادق است. وقتی بنا می‎شود که در جامعه‎ای نظام دینی برقرار شود، الزاماتی ‎همراه خود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قلی زاده در این راستا افزود: الزام به حجاب عملا باعث بی‎معنا شدن فلسفه حجاب می‎شود؛ زیرا بدین ترتیب اصلا تمایزی میان کسی که مومنانه و متعهدانه دینداری و حجاب را انتخاب کرده و کسی که از روی ناچاری به آن تن داده، باقی نمی‎ماند. الزام به حجاب، اقدامی ضد‎ معنای حقیقی حجاب است.

• در شنبه 9 آذر 1398
  • ساعت 02
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • ویرایش شده