Aa
تاریخ : سه شنبه 15 بهمن 1398
کد 2064

هدف از نگارش این کتاب "معرفی و شناساندن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی" است

دکتر هادی پور جعفر عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه نویسنده کتاب معرفی و شناساندن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی است که به عنوان کتاب منتخب پزشکی در سال ۱۳۹۸ تعیین گردید.

به گزارش مفدا مراغه، گفتگوی اختصاصی با دکتر هادی پور جعفر عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه و نویسنده کتاب معرفی و شناساندن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی ،داریم که این کتاب به عنوان کتب منتخب پزشکی در سال ۱۳۹۸ تعیین گردید. باهم می خوانیم: 

خبرنگار مفدا مراغه: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما، لطفا مختصری از کتاب منتخب شده در سال 1398 توسط وزارت بهداشت را توضیح دهید؟

دکتر پور جعفر: با سلام موضوع کتاب در مورد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی است که کلیه رشته ها ی مرتبط با مواد غذایی و بهداشت و همچنین صنایع و کارخانجات مواد غذایی و مکمل های غذایی را شامل می شود.

خبرنگار مفدا مراغه: موضوع این کتاب شامل چه مواردی می باشد؟

دکتر پور جعفر: شامل لیپیدهای ضد میکروبی،لیزوزیوم، کیتوزان،باکتریوسین ها ، پروبیوتیکها، ترکیبات ضد میکروبی گیاهی، اسید های آلی، باکتریوفاژها ، ترکیبات ضد میکروب شیر ، ریز پوشانی ترکیبات ضد میکروبی، بسته بندی ضد میکروبی و روش های ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات ضد میکروبی است.

خبرنگار مفدا مراغه : هدف از نگارش این کتاب چه بود ؟

دکتر پور جعفر: هدف از نگارش این کتاب معرفی و شناساندن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی دارای کاربرد انواع مختلف مواد غذایی می باشد. امیدوارم مطالب این کتاب برای دانشجویان ، اساتید و پژوهشگران زمینه تخصصی بهداشت و صنایع غذایی ،میکروبیولوژی مواد غذایی و میکروبیولوژی صنعتی سودمند باشد.

خبرنگار مفدا مراغه: زمانی که مطلع شدید کتاب شما منتخب شده چه حس بهتون دست داد؟

دکتر پور جعفر: بسیار خوشحال شدم  و احساس کردم در راستای رشته تخصصی خودم قدم موثری برداشته ام.

خبرنگار مفدا مراغه: آیا برای آینده برنامه ای برای نوشتن کتاب جدید دارید ؟

دکتر پور جعفر: بله در حال حاظر یک کتاب دیگر در مرحله چاپ می باشد که در مورد اصول بهداشت در کارخانجات مواد غذایی است.

خبرنگار مفدا مراغه: آیا این کتاب در دانشگاه ها تدریس خواهد شد؟

دکتر پور جعفر: بله این کتاب بهنوان کتاب مکمل برای دروس میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی پیشرفته ، میکروبیلوژی صنعتی و بهداشت مواد غذایی است که فصل هایی از کتاب تدریس خواهد شد. 

خبرنگار مفدا مراغه: و کلام آخر برای دانشجویان و اساتید دارید به صورت مختصر بیان کنید؟

 دکتر پور جعفر: در پایان از کلیه اساتیدی که در نگارش کتاب با من همکاری داشتند نهایت تشکر و قدردانی را دارم.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 15 بهمن 1398
  • ساعت 13
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • تعداد بازدید 66
  • ویرایش شده
  • در چهارشنبه 16 بهمن 1398
  • ساعت 12
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
نظرات شما
captcha refresh

اخبار

افزایش موالید بین مادران بالای ۳۵ سال مراغه

1403/02/28

احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه معطل تملک زمین ...

1403/02/28

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون بکارگیری نیروی شرکتی ک ...

1403/02/23

اولین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت سال ۱۴۰۳ دانشکده ب ...

1403/02/22

همایش خیرین عرصه سلامت شهرستان مراغه برگزار شد

1403/02/22

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز ج ...

1403/02/16

اجرای مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفا ...

1403/02/14

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز م ...

1403/02/12

دانشکده علوم پزشکی مراغه میزبان نهمین نشست هم اند ...

1403/02/12

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامید ...

1403/02/12

تکمیل و توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی در در ...

1403/02/09

یکی از ابعاد بسیار مهم توسعه ملی، توسعه و باروری ف ...

1403/02/08

عملیاتی شدن برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع و سا ...

1403/02/05

دیدار هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه با فرمانده سپاه ناحیه مراغه

1403/02/04

از کارشناسان آزمایشگاه های حوزه بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد

1403/02/03