تاریخ : دوشنبه 22 فروردين 1401

ثبت نام از طریق سامانه؛

فرصت ثبت درخواست انتقال و میهمانی دانشجویان علوم پزشکی آغاز شد

فرصت ثبت درخواست در سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی داخل کشور برای نیمسال اول ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ آغاز شد.
به گزارش مفدا، انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ صرفا بر اساس سامانه انجام می گیرد و تمامی دانشجویان باید برای ثبت درخواست، رسیدگی و پاسخگویی به تقاضاهای انتقال و میهمانی بر اساس بازه های زمانی و به صورت اینترنتی اقدام کنند.
رسیدگی و پاسخگویی به تقاضاهای انتقال و میهمانی دانشجویان بر اساس بازه های زمانی اعلام شده با رعایت موضوعات مورد تاکید در بخشنامه شماره ۵۰۰/۴۱۸۵/ د تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ و شرایط مصوب مطابق آئین نامه های آموزشی در شورای عالی برنامه ریزی در رشته مقاطع مختلف انجام می شود.
بر اساس زمانبندی اعلام شده فرصت ثبت نام دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های مبداء و بارگذاری مدارک لازم از شنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ادامه دارد.
در خردادماه بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو صورت می گیرد و پس از آن در صورت موافقت با درخواست انتقال و میهمان در دانشگاه محل تحصیل دانشجو (دانشگاه مبداء)، دانشجو موظف است مدارک و اطلاعات مورد نیاز دانشگاه را در تیرماه از طریق سامانه نقل و انتقال ارسال و تکمیل کند.
رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد در بازه زمانی مردادماه ۱۴۰۱ انجام می شود.
به گزارش مهر، در صورتی که سامانه در برخی دانشگاه ها فعال نباشد از پذیرش هر گونه مکاتبه و یا ارجاع دانشجو به وزارت بهداشت در خصوص انجام انتقال یا میهمانی خارج از سامانه خودداری شود.
با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته در کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) انجام خواهد شد.انتهای پیام

لینک ثبت نام در سامانه نقل و انتقال

• در دوشنبه 22 فروردين 1401
  • ساعت 09