تاریخ : دوشنبه 3 مرداد 1401

در ستاد کرونا دانشگاهی مطرح شد؛

طی یک هفته ی گذشته تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی و بهداشتی افزایش یافته است

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در نشست اعضای ستاد کرونا دانشکده با اعلام این خبر گفت: افزایش تعداد مراجعه کنندگان زنگ هشدار شروع موج جدید کرونا است.
دکتر ارجمند ادامه داد: سرعت انتشار سویه ی جدید امیکرن 18 برابر بیشتر از سویه های قبلی است و باید حساسیت و آگاهی عمومی و به تبع آن رعایت نکات بهداشتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

ایشان ادامه داد: متاسفانه طولانی شدن دوره ی همه گیری کرونا باعث خستگی مردم شده است و به این دلیل در مواقعی ممکن است در این رابطه ساده انگاری داشته باشند اما واقعیت این است که با توجه به سرعت انتشار این ویروس باید حتی در صورت داشتن خفیف ترین علائم سرماخوردگی هم به آلودگی با سویه ی جدید امیکرن شک کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اضافه کرد: باید این حقیقت را پذیرفت که واکسن ها نمی توانند ایمنی همیشگی ایجاد کنند و بنابراین باید در کنار تزریق واکسن، بخصوص دز یادآور، نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی رعایت شود.

وی گفت: طی هفته گذشته مراجعه کنندگان به مراکز درمانی افزایشی بود به طوری که در هفته گذشته 10 نفر بستری جدید در مرکز کرونا داشتیم در حالیکه قبل از آن این تعداد معمولا نصف آن و یا در روزهایی کمتر هم بود. در عین حال، تعداد مراجعه کنندگان به مرکز نمونه گیری نیز افزایشی بوده است.

دکتر ارجمند ضمن اشاره به آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی گفت: خوشبختانه با مدیریت و برنامه ریزی صورت گرفته کمبودی از لحاظ تخت بستری و نیروی انسانی وجود ندارد و هر یک از مراکز نسبتی از تخت های خود را برای پذیرش و بستری بیماران کرونا در شرایط اضطرار اختصاص داده اند.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم حساسیت به علائم کرونا و جدی گرفتن شروع روند درمان در صورت آلودگی با این ویروس گفت: متاسفانه رغبت مردم برای انجام تست کرونا کمتر شده است و این امر رصد کردن بیماران را برای همکاران حوزه ی بهداشت سخت کرده است. از همشهریان انتظار داریم به توصیه های بهداشتی توجه کنند و در صورت داشتن علائم حتما با مراجعه به مراکز اقدام به انجام تست کرونا کنند.

رئیس دانشکده با اشاره به اینکه کمتر از یک درصد جمعیت بالای 12 سال شهرستان اقدام به تزریق واکسن دز یادآور ( نوبت چهارم) کرده اند گفت: در حالیکه 89 درصد از جمعیت بالای 12 سال شهرستان واکسن نوبت اول، 83.25 درصد نوبت دوم و 36.77 اقدام به تزریق نوبت سوم کرده اند تنها 0.57 درصد نوبت چهارم واکسن خود را دریافت کرده اند.

دکتر ارجمند اضافه کرد: از همشهریان عزیز تقاضا داریم حتما با مراجعه به نزدیکترین مرکز بهداشتی خود اقدام به تزریق دز یادآور واکسن کووید-19 بکنند. همکاران ما در مراکز بهداشتی پیگیری های لازم را از طریق تماس با همشهریان و دعوت از آنها برای تزریق انجام می دهند و انتظار داریم همشهریان پیام ها و اقدامات همکاران ما را جدی بگیرند.

• در دوشنبه 3 مرداد 1401

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18