تاریخ : پنجشنبه 6 مرداد 1401

اعتباربخشی بیمارستان های آموزشی دانشکده توسط تیم ارزیابان وزارت بهداشت انجام گرفت.

براساس برنامه های اعتبار بخشی وزرات بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، تیم ارزیابان اعتبار بخشی آموزشی وزارتخانه متبوع از سه بیمارستان دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید و برنامه ها و زیرساخت های آموزشی بیمارستان ها را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی: تیم ارزیاب اعتبار بخشی بیمارستان ها  به مدت دو روز (سه شنبه و چهارشنبه) از روند آموزشی بیمارستان های دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدیدکرده، و مورد ارزیابی قرار داده اند.

اعتباربخشی آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط ارزیابان حاضر آقایان دکتر عابدی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دکتر پروانه از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر قاسمی از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه انجام شد.

در ابتدای ورود ارزیابان، جلسه ای که  با حضور مسئولین بیمارستانی و مسئولین بخشها برگزار گردید، دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن بیان رسالت ، چشم انداز و معرفی بیمارستان ها ، گزارش مبسوطی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده را به اطلاع ارزیابان اعتباربخشی رساندند.

در جلسه جمع بندی، دکتر ارجمند ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه اذعان داشتند: با شناختی که از روحیه جهادی در بدنه نظام آموزشی دانشکده سراغ دارم، بسیار خوشبین هستم که استاندارهای آموزشی بیمارستان ها روز به روز ارتقا پیدا کند.

ایشان در ادامه به اهمیت بازدید های تیم ارزیاب اشاره کرده اند و گفتند: اعتباربخشی آموزشی بیمارستان ها، کمک شایانی در بهبود سطح آموزشی دانشجویان خواهد نمود، چرا که بر این باور هستم، که آموزش با کیفیت ، پیش شرط ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت است.

رئیس دانشکده نیز ضمن تشکر از تیم ارزیابی کننده و تشکر از مدیران و پرسنل زحمت کش دانشکده، اظهار داشت: مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خود را به کار خواهد بست تا همچنان در مسیر توسعه کمی و کیفی آموزش و نیز خدمت رسانی به مردم حرکت کند.

دکتر ارجمند توضیح داد: هدف نهایی تمام اقداماتی که در حوزه های درمان، آموزش، بهداشت و پژوهش انجام می شوند ارتقاء سلامت افراد و جامعه می باشد واعتقاد من این است که تحول سلامت بدون انجام تحول در آموزش میسر نخواهد بود.

ایشان ضمن تقدیر و تشکر از ارزیابان محترم و معاون آموزشی دانشکده،  آقای دکتر احسانی و مجموعه تحت نظارت ایشان افزودند، با ارتقای درجه اعتباربخشی آموزشی بیمارستان ها روز به روز به مسیر تعالی دانشکده نزدیک تر خواهیم شد.

در ادامه این دیدار، معاون آموزشی دانشکده نیز عنوان کردند: که ما در طی چند سال گذشته  با کمک معاونین آموزشی و اعضای هیات علمی، مسئولین EDO و تیم مدیریتی آموزش بیمارستان ها از تمامی ظرفیت ها استفاده کردیم، تا بتوانیم نمره و امتیاز خوبی را در این حوزه کسب کنیم.

وی در ادامه، از دکتر ارجمند تشکر کردند، و اذعان داشتند: که در دکتر ارجمند نگاه بسیار دقیق و کیفیت محور به مباحث آموزشی دارند و همواره دغدغه آموزش و پژوهش و ارتقای سطح کیفی آن را دارند.

در پایان جلسه جمع بندی اعتباربخشی آموزشی بیمارستان ها با حضور ارزیابان محترم ریاست دانشکده و معاون آموزشی و تیم مدیریت آموزش بیمارستان ها برگزارگردید و ارزیابان از تلاش های بسیار زیاد ریاست دانشکده و مجموعه معاونت آموزشی دانشکده تشکر کردند و اذعان داشتند: که با ظرفیت و پتانسیلی که در سطح دانشکده دیدیم،  قطعا مراغه استحقاق توسعه بیشتری را دارد، و باید همه تلاش کنند مسیر پیشرفت دانشکده به سمت دانشگاه شدن هموار گردد.
  • در پنجشنبه 6 مرداد 1401
  • واحد ارجاع دهنده دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

امسال دانشکده علوم پزشکی مراغه میزبان 20 دانشجوی پزشکی خواهد بود

1401/05/22

متقاضیان واجد شرایط در آزمون بهورزی

1401/05/19

تجدید مناقصه واگذاري نگهداري وتعمير و راهبري تاسيسات مكانيكي والكتريكي مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه در سال 1401

مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی معرفی شد

1401/05/19

پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

1401/05/16

نشست شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان به رياست معاون سياسي اجتماعي فرمانداري برگزار شد.

1401/05/13

1401/05/10

موافقت اصولی با راه‌اندازی مرکز رشد فناوری سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

1401/05/09