تاریخ : پنجشنبه 19 آبان 1401

تیم پايش ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت:

دانشکده علوم پزشکی مراغه در مدیریت منابع انسانی مطلوب عمل می کند

به گزارش روابط عمومي دانشکده علوم پزشکی مراغه تیم پايش ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت در جریان بازدید روز سه شنبه خود از این دانشکده ضمن مطلوب خواندن مدیریت منابع انسانی  در این مجموعه، دانشکده علوم پزشکی مراغه  را مجموعه ای پویا تلقی کرد.

سرتیم، تیم پايش ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت گفت: در دولت سیزدهم با هدف تعالي سرمایه های انسانی برنامه های هدف مندی اجرا می شود تا میزان کارآمدی دستگاه ها به بهترین وضعیت ممکن رسیده و از طرف دیگر نیرو های انسانی نیز به صورت هدف مند به کار گرفته شوند.

وی اذعان کرد:بر این اساس مقام عالی وزارت بهداشت با صدور بخشنامه ای به معاونت های وزارتخانه به ضرورت پايش نیرو های انسانی تاکید کرده و اجرای این فرایند را خواستار شد.

در دولت سیزدهم با هدف تعالي سرمایه های انسانی برنامه های هدف مندی اجرا می شود تا میزان کارآمدی دستگاه ها به بهترین وضعیت ممکن رسیده و از طرف دیگر نیرو های  انسانی نیز از سطح رفاه مطلوبی برخوردار باشند.

وی اذعان کرد :بر این اساس مقام عالی وزارت بهداشت با صدور بخشنامه ای به معاونت های وزارتخانه انجام  و شروع این امر را خواستار شدند.

نادر ثوامریان افزود : معاونت توسعه وزارت بهداشت نیز با تشکیل  کار گروه های تخصصی و استفاده از نیروی های متخصص در حوزه مدیریت  منابع  انسانی شیوه نامه
پايش رو تدوین کردند و چک لیست ارزیابی حوزه منابع انسانی در شاخه های جذب و نگه داشت، توسعه و  دیده بانی  آماده شد و اولین دوره پايش در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه ها آغاز گردید.

وی اذعان کرد: هدف از این  پايش اصلاح فرایند ها و بهبود سیستم منابع انسانی است که با جمع آوری داده ها برای تصمیم گیری های آتی نقشه راه تهیه خواهد شد.همکاران ما در جریان بازدید از دانشکده علوم پزشکی مراغه برابر با چک لیست های مربوطه ارزیابی هایی را انجام دادند که الحمدالله این دانشکده در بحث مدیریت منابع  انسانی مطلوب عمل کرده است.

وی در پایان گفت: ارتباط بسیار خوب مدیریت با زیر مجموعه و تسلط کارشناسان بر امور محوله ، از جمله نقاط قوت این مجموعه در مدیریت نیروی انسانی بود.

معاون توسعه منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در جریان این پايش گفت: از نظر ما بهترین و بزرگترین سرمایه هر مجموعه ای نیروی انسانی آن مجموعه است.

مهندس پور رستم افزود: بر این اساس صیانت از نیروی انسانی و استفاده از آنان در مشاغل تخصصی آنها در کنار تقویت کار گروهی در میان آنها باعث تعالي و پویایی هر چه بیشتر مجموعه خواهد شد که ما نیز این هدف را دنبال می کنیم.

مدیر منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پایان این بازدید از کارشناسان تیم پایش تقدیر وتشکر نمود
  • در پنجشنبه 19 آبان 1401

خدمات رایگان به بیماران مبتلا به HIV در مرکز مشاوره بیماری های رفتاری

خدماتی که به صورت رایگان برای تشخیص زودهنگام سرطان انجام می گیرد

1401/11/12

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه مناسبت فرارسیدن چهل و چهارمین دهه فجر انقلاب

بهره برداری از سه طرح بزرگ بهداشتی و درمانی در دهه فجر

1401/11/12

برگزاری کارگاه آموزشی نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی

1401/11/10

برگزاری دوره های تربیت سفیران سلامت طلبه در حوزه های علمیه شهرستان توسط گروه آموزش وارتقای سلامت

500 کیلوگرم مواد غذائی فاسد و تاریخ گذشته ضبط شد

اطلاعیه آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

تکریم ارباب رجوع از اصلی ترین اهداف مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه است

1401/11/09

دکتر اعتمادی بعنوان معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

1401/11/09

فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری خدمات عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه در سال 1401

اقدامات دشمن نشان دهنده شکست آنها در جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است

1401/11/09