تاریخ : سه شنبه 8 آذر 1401

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه درپیامی فرارسیدن روز پرستار را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی طی پیامی ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار رابه جامعه بزرگ پرستاران تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر می باشد:
وقتی تقویم را ورق میزنیم با رویداد های مختلفی مواجه میشویم که به شغل های مختلفی پرداخته است؛ یکی از این روز های عزیز مزین به نام حضرت زینب کبری  و روز پرستار می باشد.
به یقین نامگذاری این روز بزرگ به نام پرستاران عزیز در تقویم سلامت کشور نشانگر جایگاه والا و مقدس این حرفه می باشد.
مقام معظم رهبری درباره اهمیت پرستار می فرمایند:
"امروز بحمدالله پرستاران در چشم مردم ما از همیشه عزیزتر و شرافتمند‌ترند؛ و این لطف خدا و نعمت خدا است. امیدواریم که همواره به همین شکل باشد و افزایش پیدا کند. پرستار فرشته‌ی رحمت بیمار است"

تلاش پرستاران جهادگر مجموعه سلامت دردوران کرونا با تمام سختی هایش نشانگر روحیه از خود گذشتگی وصبورانه این عزیزان می باشد.
پرستاران در دوران کرونا سینه خود را سپر بلای مردم کردند و از رشادت های آنها میتوان ضرب المثل ها ساخت .
تحمل سختی های لباس ها و پوشش  حفاظتی درزمان  شیفت های طولانی تاخدمت به بیماران کرونایی در کنار دوری از خانواده و درد لمس جان دادن انسان ها از نزدیک و تقدیم ده ها شهید مدافع سلامت همگی گواه گام های استوار این عزیزان در راه خدمت به هم نوع است.
تلفیق زیبای ایثارگری همکاری،مهرو همراهی نماد برجسته سپید پوشانی است که بر بالین بیماران برای التیام درد هم نوعان خود تلاش میکنند و لحظات سخت و پر تنش کار را با آغوش باز میپذیرند.
پرستاری،نه یک شغل ساده بلکه عشقی تو ام با جان فشانی  است تازخم های جسم و روح بیمار را التیام بخشد.
اینجانب ضمن تبریک روز پرستار به محضر پرستاران و سفیران سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه بعنوان ستون های سلامت جامعه، مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات و تلاش های خدا دوستانه این قشر ابراز نموده و بهروزی و توفیق روز افزون را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر ارجمند رئیس دانشگده علوم پزشکی مراغه
  • در سه شنبه 8 آذر 1401