تاریخ : چهارشنبه 19 بهمن 1401

ورود اولین گروه از دانشجویان رشته پزشکی عمومی به داشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه توجیهی و آشنایی با دانشجویان ورودی رشته پزشکی عمومی به دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور اعضای هیات رئیسه و دانشجویان این رشته برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، جلسه ی معارفه ی اولین ورودی از دانشجویان رشته پزشکی عمومی با حضور اساتید،دانشجویان و مسئولان دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر ارجمند ضمن تبریک به دانشجویان اظهار داشت: قطعا حضور شما مایه خیر و برکت برای شهر مراغه و به خصوص دانشکده علوم پزشکی خواهد بود و امید است که در آینده پزشکانی موفق و پر افتخار از جمع حاضر تقویم میهن پرافتخارمان گردد.

ورود اولین گروه از دانشجویان رشته پزشکی عمومی به داشکده علوم پزشکی مراغه

وی افزود: دانشکده از اساتید برجسته و زیرساختهای مناسبی برخوردار است و شما عزیزان می بایست با تلاش مضاعف و مطالعه ی کافی می تواند به مدارج رفیع رشته ی پزشکی دست یابید.

ایشان همچنین خاطرنشان کرد: فراموش نکنید که رشته ی پزشکی رشته ایست که همواره نیاز به مطالعه و پژوهش دارد یک دانشجوی پزشکی حتی پس از فارغ التحصیلی هم یک دانشجوست و بایدهمواره دنبال علم اندوزی باشد. مطمئن باشید که دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن و مهیا شدن برای ورود به عرصه ی خدمت است.

در ادامه این نشست دکتر احسانی، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده نیز گفت: از حدود سی سال پیش آموزش رشته های علوم پزشکی در دانشکده ی علوم پزشکی مراغه آغاز شده است و از سال ها پیش پذیرش رشته ی پزشکی از خواسته های دانشکده و آحاد مردم شهرستان مراغه بوده است.

ورود اولین گروه از دانشجویان رشته پزشکی عمومی به داشکده علوم پزشکی مراغه

ایشان ضمن تاکید بر اینکه آموزش پیش ران تمام بخش های سلامت است افزود: در ایام مبارک دهه فجر قرار داریم،انقلاب اسلامی موجب توانمندی ها و موفقیت های زیادی در عرصه های مختلف شده است که نظام آموزش پزشکی هم در این دوره دچار تحولات و پیشرفت های بسیاری شده است.

وی خاطر نشان کرد: مطمئن باشید در این هفت سالی که در خدمتتان خواهیم بود، هرچه در توان داریم در طبق اخلاص قرار خواهیم داد و از تمام ظرفیت دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای آموزش شما عزیزان بهره خواهیم گرفت.

در ادامه دکتر اعتمادی معاون درمان دانشکده و مدیر موسس رشته پزشکی مراغه نیز در سخنانی بیان داشت: شما از امروز عنوانی را کسب کرده اید که جای تبریک دارد،از امروز شما دانشجو هستید و وارد فضای جدیدی شده اید که با دوره ی دانش آموزی بسیار متفاوت است. رشته ی پزشکی رشته ای است که نیاز به مطالعه ی بسیار زیاد دارد و آنچه که آینده ی شما را می سازد نه دانشگاه و استاد بلکه تلاش خودتان است. امیدواریم که در این راه پر افتخار بهترین گام هارا بردارید.

ورود اولین گروه از دانشجویان رشته پزشکی عمومی به داشکده علوم پزشکی مراغه

در انتها کلیپی از دستاوردهای دانشکده و آشنایی با ارکان دانشکده پخش گردید. گفتنی است در پایان این نشست به هر یک دانشجویان ورودی بسته کمک آموزشی حاوی منابع الکترونیکی و سایر وسایل مورد نیاز اهدا شد.

• در چهارشنبه 19 بهمن 1401

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه بهداشت محیط دانشکده به دانشیاری

جلسه هم اندیشی و پیگیری مسائل بیمارستان سینا برگزار شد

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه پیش بالینی دانشکده به دانشیاری