تاریخ : يکشنبه 18 تير 1402

به مناسبت غدیر خم؛

برپایی ایستگاه صلواتی و عیادت از بیماران بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی مراغه

دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه اعضای هیات رئیسه از بیماران بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسیت عید غدیر خم عیادت کردند.
به گزارش مفدا مراغه ، مراسم گرامیداشت عید غدیر خم در بیمارستان آموزشی و درمانی امیرالمومنین با حضور کارکنان برگزار شد.
دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدای مراسم ضمن تبریک عید غدیر و تشکراز زحمات بی دریغ کارکنان حدیثی از امام رضا (ع) دراین باره گفت :المؤمن الذی إذا أحسن استبشر و إذا أساء إستغفر "مؤمن کسی است که چون کارنیک انجام دهد، شادمان می شود و هرگاه بدی کند،آمرزش میطلبد".
ایشان افزود : جمعه شانزده تیرماه و هجدهم ذی‌الحجه مصادف با عید سعید غدیر خم است. این روز به‌ دلیل انتصاب امیرالمؤمنین علیه‌السلام به خلافت عالم و آدم از سوی خداوند و ابلاغ پیامبر گرامی اسلام(ص) به‌عنوان مهم‌ترین عید مسلمانان به‌خصوص پیروان اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام محسوب می‌شود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین رجب زاده مسئول ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز ضمن تبریک این عید بزرگ و و تشکر از کارکنان از اهمیت عید غدیر گفت: عید غدیر بزرگترین عید و به عبارتی شاه اعیاد است و باید مهم انگاشته شود. زیرا روایت های متعددی از ائمه اطهار برای گرامیداشت روز عید غدیر و عیدی دادن به یکدیگر داریم.
ایشان افزود : عیدی دادن به یکدیگر به ویژه کودکان و نوجوانان در روز عید غدیر نقش زیادی در ایجاد شادی و نشاط داشته و یکی از بهترین اقدامات برای معرفی چهره زیبای اسلام به کودکان و نوجوانان است.
همچنین در بیمارستان ‌های شهید دکتر بهشتی ، سینا و امیر المومنین ایستگاه های صلواتی به مناسبت عید غدیر خم برپا شد .

برپایی ایستگاه صلواتی و عیادت از بیماران بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی مراغه

شایان ذکر است درطی این بازدید رییس دانشکده علوم پزشکی از مراکز درمانی سینا ،امیر المومنین و شهید دکتر بهشتی به همراه اعضای هیات رئیسه و رئسای بیمارستان ها از بیماران بخش های مختلف عیادت شد و به بیماران گل و هدایایی به کودکان اهدا شد.
در پایان این بازدید از پرسنل بخشهای مختلف مراکز آموزشی و درمانی به مناسبت عید غدیر خم تقدیر و تشکر به عمل آمد.

• در يکشنبه 18 تير 1402

پیام تبریک معاون محترم توسعه و گرامیداشت روز مهندس

1402/12/05

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان ولادت با سعادت حضرت مهدی(عج)