Aa
تاریخ : يکشنبه 18 تير 1402
کد 3079

نشست معاونین تحقیقات و فن آوری دانشگاههای علوم پزشکی کشور

دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در نشست معاونین تحقیقات و فن آوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تهران حضور داشتند.
به گزارش مفدا مراغه به نقل از وبدا، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور سیاست‌های کلان معاونت تحقیقات و فناوری را مبتنی بر بهره‌وری دانست.

وی با بیان اینکه افزایش پاسخگویی به نیازهای کلان سلامت یکی از اهداف ماست، معاونان تحقیقات و فناوری را دیده‌بان سلامت منطقه خود خواند و تصریح کرد: ارائه شواهد معتبر به ذی‌نفعان ‌و تصمیم‌گیران نظام سلامت یکی از اهداف ماست.

دکتر پناهی با تاکید بر این‌که شاخص‌های ارزشیابی نوین برای بهره‌وری باید تغییر کند، تصریح کرد: در گذشته با تعداد مقاله، مجله یا مراکز تحقیقاتی ارزشیابی صورت می گرفت، این شیوه باید تغییر کند و امروزه باید مجلات در نمایه های بین المللی ثبت شود و مشکلات جامعه را رفع کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی دیگر از اهداف را استفاده بیشتر و بهتر از زیرساخت‌های تحقیقات و فناوری عنوان و اظهار کرد: در کشور زیرساخت های مختلفی در بایوبانک، کوهورت و نخبگان و غیره ایجاد شده است و باید برای توسعه و رشد آن برنامه ریزی کرد.

وی ادامه داد: تمرکز بر برنامه نگاهداشت نخبگان، تمرکز بر بهره‌گیری دیپلماسی سلامت در غرب آسیا و پرورش دیپلمات علمی در منطقه و تمرکز بر توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان از دیگر اهداف است.

پناهی تاکید کرد: برای کاربردی سازی تحقیقات نظام سلامت باید این تحقیقات به نیازهای جامعه پاسخگو باشد تا بهره‌وری افزایش یابد ضمن اینکه باید عدالت پژوهشی رعایت شود.

وی خاطر نشان کرد: در کشور بیش از ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی فعال است و باید این مراکز بازوی وزارت بهداشت در کارآمدی شوند. برای مثال تقریبا همه دانشگاه‌ها مرکز تحقیقات عوامل مرتبط با سلامت دارند. باید در جهت افزایش بهره وری اقدامات جدی انجام شود. باید بودجه‌ها و منابع اعتباری را متناسب با زیرساخت و توانمندیها توزیع شود.

دکتر پناهی خاطر نشان کرد: امسال بودجه‌ها متناسب با زیرساخت دانشگاه‌ها توزیع شده و ماموریت های ملی و کلانی به دانشگاه های علوم پزشکی سپرده شده و منابع مالی لازم جهت تحقق این طرح ها در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار داده شده است.

پناهی با بیان اینکه حمایت از پژوهشگرانی که مقاله می‌نویسند و فعال هستند را باید در اولویت قرار داد، یادآور شد: برای اینکه تحقیقات منجر به کارآمدی شود، باید به مرجعیت علمی، اجزای تولید علم و دانش که توسط نخبگان انجام می‌شود و ترجمان دانش و به علوم جدید توجه شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در مورد اهمیت توجه به سرعت رشد علم، گفت: سرعت تولید علم در حوزه سلامت شتاب بیشتری نسبت به سایر علوم دارد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 18 تير 1402
  • تعداد بازدید 60
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اخبار

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه بهداشت محیط دانشکده به دانشیاری

1403/02/30

جلسه هم اندیشی و پیگیری مسائل بیمارستان سینا برگزار شد

1403/02/30

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه پیش بالینی دانشکده به دانشیاری

1403/02/30

اسامی پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخ۱۴۰۲/۱۲/۲۵

1403/02/29

افزایش موالید بین مادران بالای ۳۵ سال مراغه

1403/02/28

احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه معطل تملک زمین مجاور است

1403/02/28

برگزاری سومین جلسه دوره آموزشی تربیت رابط مربی از بین رابطین منتخب مراکز و پایگاههای شهری شهرستان مراغه

1403/02/27

کمیته هماهنگی اعزام زائرین حج تمتع 1403 برگزار شد

1403/02/26

حضور سرزده فرماندار مراغه در بین دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه

1403/02/26

ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان و سیار در مدارس به مناسبت هفته سلامت سال 1403

1403/02/25

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون بکارگیری نیروی شرکتی کارشناس مراقب سلامت مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴جهت تشکیل پرونده گزینشی

1403/02/23

اولین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت سال ۱۴۰۳ دانشکده برگزار شد

1403/02/22

همایش خیرین عرصه سلامت شهرستان مراغه برگزار شد

1403/02/22

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

اجرای مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در روستاهای سیاری شهرستان مراغه

1403/02/14