تاریخ : جمعه 25 اسفند 1402

سامانه جدید رفاهی دانشکده علوم پزشکی مراغه رو نمایی شد

معاون توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی مراغه از رونمایی سامانه جدید رفاهی این دانشکده خبر داد.
دکتر یاسر خواجه بیشک گفت: توجه به رفاه و آرامش پرسنل و خانواده های محترمشان از جمله اصلی ترین رسالت یک سازمان می باشد چرا که آرامش و رفاه  یک همکار در کنار منزلت اجتماعی ان باعث اعتلا روند اداری خواهد شد بنابراین  همکارانم در معاونت توسعه  از همان آغاز روز های فعالیت تیم مدیریتی جدید

نظر به اهمیت ارتقاء و بهینه سازی ابزار نرم افزاری ارائه خدمات رفاهی طراحی  سامانه رفاهی جدید را در دستور کار قرار دادند تا با ايجاد بسترهاي لازم به افزايش رفاه و آسايش كارمندان توجه شود تا اينگونه اين قشر خدمتگزار با خاطري آسوده در مسير رشد و پيشرفت جامعه حركت كند.

وی ادامه داد: با تمامی این مشکلات و علی الخصوص محدودیت منابع مالی، موفق شدیم اقداماتی متنوع و  با پوشش دهی بیشتر نسبت به گذشته، در حوزه رفاهی دانشکده، به سرانجام برسانیم و مورد حائز اهمیت این است که تمامی این اقدامات توسط کارشناسان این دانشکده صورت گرفته است.

وی با تشکر از همکاران معاونت توسعه در راه اندازی این سامانه گفت: امید است با تلاش های صورت گرفته روز به روز شاهد افزایش خدمات رفاهی ارائه شده در این سامانه باشیم.

مهندس فریدون باقرزاده مدیر اداره امور پشتیبانی نیز گفت: هم اکنون بیش از ۶۰ خدمت رفاهی ، خدماتی ، ورزشی از جمله سفر به مشهد مقدس ، کربلا، کیش ، قشم و خرید لوازم خانگی و گوشی موبایل ، طلا و جواهر، بیمه ، باشگاه ورزشی،  پوشاک، کیف و کفش،هایپر مارکت و ده ها خدمت دیگر ارائه می شود.

وی ادامه داد: سهولت دسترسی به این سامانه در کنار بخش های متنوع و خدمات گسترده آن باعث شده است که تردد های غیر ضروری به ستاد مرکزی کمتر شده و پرسنل بتوانند از طریق اینترنت سفارش خود را از سامانه ثبت کرده و با تأیید آنلاین کارشناسان رفاهی مستقیما به فروشگاه مراجعه نمایند.

وی افزود: در تلاش هستیم با ارتقا زیر ساخت های لازم تا سه ماهه اول سال اخدمات رفاهی  بیشتری را در قالب سامانه  به همکاران و خانواده ها تقدیم نمائيم.

مسئول امور رفاهی دانشکده نیز گفت: این سامانه از  طریق آدرس http://www.developums.ir در دسترس تمام همکاران قرار گرفته و می توانند از آن استفاده نمایند.

سجاد خیری افزود: تنوع خدمات ارائه شده در این سامانه تا حدودی نیاز های همکاران را مرتفع می نماید و در تلاش هستیم به مرور زمان خدمات ارائه شده را توسعه دهیم.

وی در پایان گفت:  همکاران گرامی در صورت نیاز به راهنمایی و هر گونه پرسش با شماره 09330996585 تماس بگیرند.
  • در جمعه 25 اسفند 1402
  • واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه