جمعه 14 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 14 شهريور 1395
کد 653

دوره آموزشی آشنایی با چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی ( PRPs )واحدهای تولیدی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده: هدف این دوره تقویت توان فنی مسئولین فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی است.

سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده: هدف این دوره تقویت توان فنی مسئولین فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی است.

دکتر خرمی ضمن تاکید بر روابط مستمر مدیریت غذا و دارو و واحدهای تولیدی گفت: مسئولین فنی به عنوان یکی از موثرترین بازوان اجرایی سازمان غذا و دارو در نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی و آشامیدنی هستند.

ایشان افزود: با مد نظر قرار دادن مقدمات اشاره شده در این چک لیست، مدیران کارگاهها و کارخانجات تولیدی قادر خواهند بود محصولات با کیفیت تر و سالم تر تولید کنند.

در بخش دیگری از این دوره ی آموزشی، دکتر رمضانی، رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن اشاره به اهمیت اجرای چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی در کارگاهها و کارخانجات تولیدی گفت: نمره ای که یک واحد تولیدی پس از ارزیابی به دست می آورد می تواند حمایت یا عدم حمایت معاونت غذا و دارو را در پی داشته باشد چرا که این سازمان به عنوان متولی نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی و آشامیدنی سعی می کند از تولید مواد سالم و با کیفیت نهایت حمایت را بکند.

در ادامه، برنامه ی آموزشی توسط آقای میرزایی، مدیر شرکت مهندسی آرادتک، درباره ی نحوه ی پرکردن فرم ها و مسائل فنی مربوطه ارائه شد.

گفتنی ست این دوره ی آموزشی با حضور مسئولین فنی کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذایی، صاحبان کارخانجات و فروشگاههای بزرگ از شهرهای مختلف استان توسط مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.


  • نوشته شده
  • در يکشنبه 14 شهريور 1395
  • تعداد بازدید 1008
  • واحد ارجاع دهنده