تاریخ : چهارشنبه 25 اسفند 1395

دکتر مجتهدی در کمیته آموزش سلامت : نیاز واقعی مردم تعیین کننده موضوعات آموزشی است

جلسه کمیته آموزش سلامت با حضور معاون بهداشتی و مسئولین تمامی گروههاي کارشناسي با هدف برنامه ریزی در راستای ارتقای کیفیت جلسات آموزشی براساس تقویم آموزشهاي همگانی وتصمیم گيري برای تدوین تقويم آموزش همگانی سال 96 برگزار گردید.
با توجه به اهميت اجراي برنامه هاي آموزشي در جهت توانمندسازي مردم براي خودمراقبتي  و لزوم ارتقاء کیفی آموزشهای ارائه شده در ستاد و واحدهای محیطی ، کمیته آموزش سلامت تشکیل جلسه داد .
در این جلسه دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی ، فعالیتهای صورت گرفته در طی سال گذرشته از جمله ، اجرای موفق تربیت سفیران سلامت ، برگزاری همایشها ، جشنواره ها و .. را مهم برشمرد.
ایشان ادامه داد: ای فعالیت ها به ویژه در سال جاری بصورت بسیار پر رنگ و با شکوه و با کمترین امکانات توسط همکاران مراقب سلامت و بهورزان خانه های بهداشت برگزار شده است.
دکتر مجتهدی گفت  : دستاوردهای به دست آمده در سایه برگزاری کلاسهای آموزشی موفقیت های خوبی داشته که از جمله کنترل بیماری تب مالت در سایه همت تمامی همکاران و با تکیه بر آموزش محقق شده است .
وی ضمن تشریح اهمیت نیاز سنجی از مردم ، شناسایی نیازها و شناخت نیازهای واقعی سلامت مردم را مهمترین شاخصه در تعیین نیازهای آموزشی بر شمرد.
دکتر مجتهدی در ادامه مباحث توجه به کیفیت و تکراری نبودن شیوه های آموزشی را در جذب مخاطبین و گروههای هدف به عنوان یک رکن اساسی دانست و توجه به نیاز جوانان در امر آموزش پذیری ، برگزاری برنامه های جذاب آموزشی در مراکز خدمات جامع سلامت را با استفاده از شیوه های نوین مانند رسانه ها ، ویدیوکیلیپ های کوتاه و تصاویر جذاب گرافیکی خواستار شد .
معاون بهداشتی با اشاره به استفاده مناسب از بسته های آموزشی در فضاهای پرتردد مانند محوطه بیمارستانها ، مراکز خدمات جامع سلامت پرجمعیت ، راه آهن ها و ... پیشنهاد نصب تابلوهای سلامت در این مراکز را ارائه کرد و از مسئول روابط عمومی معاونت بهداشتی خواست تا در این امر برنامه ریزی لازم را داشته باشد .
در ادامه جلسه ، خانم سجودی ، کارشناس مسئول آموزش سلامت ، ضمن تشریح برنامه های اجرائی آموزش در حوزه معاونت بهداشت ،ازجمله ار تقاء مهارتهای مدرسان سلامت به ویژه مراقبین سلامت و بهورزان ، تهیه کتابها و بسته های آموزشی برای آموزش رابطین سلامت  خواستار همکاری تمامی گروههای کارشناسی شد .
در ادامه مباحث ، گروههای کارشناسی به ارائه دیدگاهها و پیشنهادات خود پرداخته و برگزاری گسترده کمپین های سلامت ، نیازسنجی مراکز و خانه های بهداشت و اجرای برنامه های آموزشی مرتبط با NCD  را خواستار شدند .

• در چهارشنبه 25 اسفند 1395

خدمات رایگان به بیماران مبتلا به HIV در مرکز مشاوره بیماری های رفتاری

خدماتی که به صورت رایگان برای تشخیص زودهنگام سرطان انجام می گیرد

1401/11/12

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه مناسبت فرارسیدن چهل و چهارمین دهه فجر انقلاب

بهره برداری از سه طرح بزرگ بهداشتی و درمانی در دهه فجر

1401/11/12

برگزاری کارگاه آموزشی نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی

1401/11/10

برگزاری دوره های تربیت سفیران سلامت طلبه در حوزه های علمیه شهرستان توسط گروه آموزش وارتقای سلامت

500 کیلوگرم مواد غذائی فاسد و تاریخ گذشته ضبط شد

اطلاعیه آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

تکریم ارباب رجوع از اصلی ترین اهداف مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه است

1401/11/09

دکتر اعتمادی بعنوان معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

1401/11/09

فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری خدمات عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه در سال 1401

اقدامات دشمن نشان دهنده شکست آنها در جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است

1401/11/09