تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396

در دومین روز از هفته سلامت / جشنواره ترویج غذای سالم در مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
در ابتدای این مراسم ، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و نماینده معاونت غذا و دارو ضمن بررسی غذاهای شرکت کنندگان از لحاظ کمی و کیفی  و میزان مصرف مواد غذائی مقوی و مغزی  ، از لحاظ مصرف مواد اولیه کم ضرر و سالم مورد ارزیابی قرار داده و بر اساس آن به شرکت کنندگان امتیاز داده شد .
در بخش دیگری از جشنواره ، دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده، با بیان اهمیت پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر با تکیه بر خود مراقبتی گفت : ارتقاء دانش و آگاهی جامعه از شیوه تغذیه سالم و مواد غذائی مصرفی خود در جهت کاهش بار بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم و حیاتی است .
ایشان افزود: امروزه با تغییر سبک زندگی ، شاهد بروز بیماریهای قلبی عروقی در گروههای سنی مختلف جامعه هستیم و در این راستا خودمراقبتی به عنوان یک امر ضروری در ارتقاء سلامت جامعه محسوب می شود.
ایشان در ادامه ضمن تشریح نقش رابطین سلامت مراکز در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم ، برگزاری جشنواره ها و همایش ها را در این زمینه به عنوان یک مقدمه برشمرد و مجری اصلی ترویج غذای سالم را خود مردم دانست.
دکتر مجتهدی در ادامه سخنان خود بر کنترل سلامت مواد غذائی توسط بازرسان بهداشت محیط در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی اشاره کرد و افزود: امروزه کم تحرکی ، استفاده از فست فودها ، انجام کارها بصورت ماشینی به عنوان عامل اصلی در بروز بیماریهای غیر واگیر به ویژه قلبی و عروقی است که بیشتر قشر مرفه جامعه را هدف قرار داده است .
وی ادامه داد: تغییر الگوی مصرف مواد غذائی و روی آوردن به ورزش و تحرک بدنی باید به عنوان فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود و در این راستا نقش کلیدی مراقبین سلامت بسیار با ارزش است تا به خود و خانواده های خود با انتقال پیامهای سلامتی مروج فرهنگ سلامت باشند .
در ادامه جشنواره به ده نفر از افراد برتر جوایز نفیسی اهدا گردید و همچنین به تمامی شرکت کنندگان به رسم یادبود ، هدایایی اهدا شد .
گفتنی ست این جشنواره با مشارکت واحد بهبود تغذیه ، واحد آموزش سلامت و روابط عمومی معاونت بهداشتی در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید. از نکات قابل توجه این جشنواره استقبال بی نظیر رابطین مراکز خدمات جامع سلامت از آن بود.

• در يکشنبه 3 ارديبهشت 1396

خدمات رایگان به بیماران مبتلا به HIV در مرکز مشاوره بیماری های رفتاری

خدماتی که به صورت رایگان برای تشخیص زودهنگام سرطان انجام می گیرد

1401/11/12

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه مناسبت فرارسیدن چهل و چهارمین دهه فجر انقلاب

بهره برداری از سه طرح بزرگ بهداشتی و درمانی در دهه فجر

1401/11/12

برگزاری کارگاه آموزشی نقش شایعات بر ادراکات و رفتارهای سلامت در اپیدمی ها و چگونگی اعتبارسنجی محتواها در فضای مجازی

1401/11/10

برگزاری دوره های تربیت سفیران سلامت طلبه در حوزه های علمیه شهرستان توسط گروه آموزش وارتقای سلامت

500 کیلوگرم مواد غذائی فاسد و تاریخ گذشته ضبط شد

اطلاعیه آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

تکریم ارباب رجوع از اصلی ترین اهداف مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه است

1401/11/09

دکتر اعتمادی بعنوان معاون درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

1401/11/09

فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری خدمات عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه در سال 1401

اقدامات دشمن نشان دهنده شکست آنها در جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است

1401/11/09