تاریخ : يکشنبه 21 ارديبهشت 1393

برگزاری جلسه آموزشی - توجیهی بیماری سل برای کاردانان و کارشناسان بهداشتی

جلسه آموزشی - توجیهی بیماری سل برای کاردانان و کارشناسان بهداشتی به منظور اجرای کامل برنامه DOTS( نظارت مستقیم بر روند درمان بیماری توسط کارکنان بهداشتی) و ادغام برنامه فوق در مراکز و تحویل پرونده های بیماران مسلول به مراکز مربوطه در شهرستان مراغه در تاریخ های 10 و 11 اردیبهشت ماه سالجاری برگزار گردید .

جلسه آموزشی - توجیهی بیماری سل برای کاردانان و کارشناسان بهداشتی به منظور اجرای کامل برنامه  DOTS( نظارت مستقیم بر روند درمان بیماری توسط کارکنان بهداشتی) و ادغام برنامه فوق در مراکز و تحویل پرونده های بیماران مسلول به مراکز مربوطه در شهرستان مراغه برگزار گردید .

1.       در ابتدای جلسه خانم دکتر اسدیان مسئول واحد بیماریها ، با بیان اهداف جلسه و با اشاره به الزام وزارتخانه در خصوص اجرای کامل برنامه  DOTS ( نظارت مستقیم بر روند درمان بیماری توسط کارکنان بهداشتی) در شهرستان و ادغام برنامه فوق در مراکز بر لزوم مشارکت فعال کاردانان و کارشناسان بهداشتی در بیماریابی ، پیگیری  و مراقبت بیماران مسلول و اطرافیان آنها تاکید کردند. ضمناً ایشان  با توجه به شیوع بالای بیماری تب مالت در شهرستان بر لزوم تشدید آموزشهای جمعیت تحت پوشش ، نصب صحیح بنر های ارسالی در محل مناسب در مراکز و نیز بر نگهداری سوابق و نمونه اقلام آموزشی ارسالی از طرف واحد بیماریها به مراکز تاکید کردند.

2.       در ادامه آقای رحمانی کارشناس مبارزه با بیماریها بطور مفصل و با استفاده از اسلایدهای پاورپوینت در خصوص دستورالعمل کشوری مبارزه با سل (شامل مباحث  بیماری سل- بیماریابی - روش های تشخیص - پایش حین و بعد درمان - پرونده جدید بیماران - بررسی موارد تماس و اطرافیان بیمار - پیشگیری  و ..)توضیح دادند.

3.       مقرر گردید پس از تحویل پرونده بیماران مسلول جدید به مراکز بهداشتی و درمانی مربوطه ، همکاران حاضر در جلسه مطابق پروتکل کشوری و توضیحات داده شده در جلسه  نسبت به ادامه درمان بیمار و پیگیری اطرافیان اقدام نمایند..

تاریخ جلسه :10 و 11 اردیبهشت 93

گروه هدف و تعداد شرکت کنندگان: کاردانان و کارشناسان بهداشتی مراکز بهداشتی و درمانی به تعداد 35 نفر

• در يکشنبه 21 ارديبهشت 1393