تاریخ : چهارشنبه 7 تير 1402

دکتر الهه حق گشایی:

سالمندان از مهم ترین گروه های هدف برای ارائه خدمات بهداشتی هستند

دکتر الهه حق گشایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه گفت: سالمندان از مهم ترین گروه های هدف برای ارائه خدمات بهداشتی برای معاونت معاونت بهداشتی بوده و ارائه بهترین و باکیفت ترین خدمات بهداشتی برای آنان از رسالت های مهم معاونت بهداشتی می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ دکتر حق گشایی ضمن بیان این موضوع خبر داد: در سه ماهه اول سال جاری 23 هزار خدمت بهداشتی برای 6 هزار سالمند توسط مراقبین سلامت ، بهورزان و پزشکان حوزه معاونت بهداشت ارائه گردیده است.

معاون  بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: غربالگری از نظر تغذیه، خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی، غربالگری از نظر افسردگی، غربالگری سرطان روده بزرگ، مراقبت از نظر فشار، دیابت و چربی خون، آموزش سبک زندگی سالم ،آموزش خود مراقبتی و ارائه مکمل از مهم ترین خدمات ارائه شده برای این عزیزان است.

در ادامه معاون بهداشتی از رشد شاخص های ارائه خدمات به گروه سنی سالمند در سه ماهه اول سال جاری نسبت به سال قبل خبر داد و از تلاش های تمامی پرسنل بهداشتی تشکر نمود.
صلاح اندیش کارشناس سالمندان معاونت بهداشتی در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: تمامی افراد 60 سال و بالا سالمند محسوب می شوند که به دلیل تغییرات فیزیولوژیک در بدن افراد با گذشت سن فرد درگیر یه سری بیماری ها می شود که از مهم ترین بیماری های دوران سالمندی می توان به بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های دستگاه تنفس و دستگاه گوارش، آلزایمر و بیماری های مربوط به عضلات و استخوان اشاره کرد.

صلاح اندیش خاطر نشان کرد: یکی از مهم ترین راه های دستیابی به شیوه زندگی خود مراقبتی است که شامل اعمالی است که مردم، از سلامت جسمی و روانی برخوردار باشند از گروه های سنی مهم در رویکرد خود مراقبتی گروه سنی سالمند می باشد که طی این مراقبت ها بیماری های شایع در دوران سالمندی با تاکید بر عوامل خطر نظیر چاقی، دخانیات ، فشار خون و... مورد بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است تمامی خدمات ارئه شده به سالمندان توسط بهداشت نظیر غربالگری سرطان کولون و ارائه مکمل کلسیم دی و ویتامینd3 و... کاملا رایگان می باشد
  • در چهارشنبه 7 تير 1402